Andrea i USA 11/12 -
Dagen i dag + timeplan

  • Date: 19.nov.2011 | Time: 04:27

Idag har vært finfin dag :-) Og en vanlig dag! Var på skolen, rotet litt rundt fra rom til rom i håp om å ordne opp et par ting i lunsjen, så hadde vi en assembly og etter skolen dro jeg og vsøstrene mine og kjæresten til Kath, Jakob, rundt og gjorde unna noen ærender! Nå er vi hjemme og jeg har skypet med verdens beste Elin, spist middag og nå venter vi gjester fordi i morgen skal vi ha en stooor family reunion her! 


Haha! love you <3

Og her er min nye timeplan:

1. Volleyball

2. US history

3. Creative Writing

4. Chemistry

5. NJROTC

6. Human Body Anatomy & Physiology

7. Calculus

Volleyball er chill, og digger læreren. Hun er også treneren til volleyballaget som forøvrig nå er 6x state champions! De vant årets state championship forrige lørdag faktisk! I denne timen bare passer vi og setter til hverandre og hitter om vi vil! Noen ganger lager vi også lag og spiller mot hverandre! Denne klassen er snart ferdig da den bare varer 1 semester.

US history er greit! Liker læreren min her, for hun er så koselig og snill! Det er en vanskelig klasse med mange nye ord, men hun hjelper meg alltid så det går greit! :-)

Creative writing er utrolig kjedelig! Prøver å lure læreren med at jeg er dum og fra et annet land og at jeg må skrive halvparten av hver eneste stil på norsk, men etter at hun leste noe av det jeg leverte inn sa hun nei fordi jeg fikk A+ på det jeg hadde levert inn. Haha, da gikk den planen i dass. Kunne ønske amerikanere var mer lettlurte :-)

Chemistry er sålangt ganske enkelt faktsik! Jeg liker læreren og hvordan han strukturerer timene sine! Digger også de jeg sitter med i den timen, Analee, Courtney og Carly (sistnevnte er tvillinger, og såå koselige) vi er liksom litt nerdene men jeg liker det! 

NJROTC vet jeg ikke engang hva står for! Tror det er noe med militæret eller noe sånt, men digger læreren for han er lættis. Han var commander i millitæret så alle kaller han det, Commander. Basically en time jeg kan bruke på lekser, eller noe annet som er litt mer unyttig!!! Noe det nesten alltid blir til at jeg gjør... ha

Human Body Anatomy & Physiology er nok en av de vanskeligste klassene jeg tar! Det er sååååå mange ord man må kunne! Hadde nettopp om "The Skeletal system" og bare på selve underarmen så var det liksom 100 ting og navn man skulle kunne plassere og alle navnene har sånn latinsk opphav osv. så det er sykt vanskelig og huske alt!!!

Calculus er også en av de vanskeligste klassene jeg tar! Det er en blanding mellom R1 og R2 i Norge! Og siden jeg begynte med det for to uker siden og gikk glipp av to kapitler med grunneleggende stoff har jeg store vanskeligheter for å forstå alt! Det gjelder og holde tunga i munnen når man gjør disse mattestykkene for å si det sånn! Digger læreren da, hun er så morsom og rar, Ms. Bussmann (viste hun hva busemann var på norsk hahahha.... barnslig ja men hah.. lol morsomt). Digger også menneskene her! Igrunn en bra slutt på dagen!

Det var det! Ha en fin lørdag kjære Noreg!

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits