Andrea i USA 11/12 -
Nytt brev og vårstemning!

  • Date: 20.apr.2011 | Time: 23:45

Ja, da har jeg sendt inn nytt brev til explorius! :-) Synes ikke det forrige var veldig bra og jeg sa liksom veldig lite med mange ord så nå føler jeg det var litt bedre! Får håpe de (ISE) kjapper seg og legger det ut på profilen min så snart som mulig da! Ganske fornøyd med dette og jeg føler at det beskrev meg ganske godt! Så fingers crossed.

Ellers er det påskeferie og jeg nyter solen her i kjære oslo! Det er så utrolig deilig med vår, kan ikke tro det! Et lite minus er pollen da. Hater det. Blir liten snørrungee og får dårlig pust (?) haha. Pluss at jeg blir allergisk mot flere typer frukt og øynene mine klør. Nais. Ja jeg tar medisiner, men de funker ikke. Ferien har uansett vært kjempebra til nå!! Får tid til å være med familie og venner, selv om ikke alle er hjemme :-) KOOOOS!

Likevel går jeg og venter da. Venter på mailen eller telefonen om at "Andrea, du har fått vertsfamilie!" Så ja. Tenker mye på det, men nyyyter også livet jeg har nå! Blir litt gal av ventingen i grunn. Huff. Er nysjerrigper jeg. Mehe. Har du fått vertsfamilie? Evt. hvor? Jeg elsker å lese om folk sine vertsfamilier, haha. Selvpining, men whatevahhh

xoxoFjernet statsvalg

  • Date: 17.jan.2011 | Time: 18:05

I det siste har jeg tenkt mye på dette med statsvalg, og jeg har jo fått statsvalggaranti på staten Oregon, noe jeg er storfornøyd med! :-) Men.. Likevel har jeg fjernet den, og jeg fikk explorius til å si fra til hun som arbeider med søknaden min om å fjerne statsvalggarantien. Det eneste jeg er redd for nå, er om jeg kommer til å angre... Tror dere jeg har gjort noe dumt? åå.. Nå kan jeg jo komme til et random sted i USA! Det er jo spennende, men også skremmende! Jeg gjorde det rett og slett fordi jeg merket at jeg var veldig likegyldig til hvor jeg kom, og at det jeg vil aller helst er å få en fin familie som passer meg bra! :-D Også er det jo noe ved den ventingen ang. hvor man kommer da! :D Men tror egentlig at de driver og søker i Oregon nå, siden det står fortsatt Oregon guaranteed, men det er en liten forskjell som jeg ikke helt skjønner, for det er bare "guaranteed" som er fjernet.

Før:

Etter:Noen som vet hva det kan bety??SLEP-test resultater

  • Date: 14.jan.2011 | Time: 19:38

Sendte inn SLEP-testen, og jeg fikk ikke vite så mye spesifikt på hvordan resultatet var, men Leonie fra Explorius (som er utrolig snill og flink til å svare på mine mange mails) skrev at resultatet var veldig bra. Først skrev hun bare SLEP-testen (well done!) også noe mer, og jeg spurte om det var liksom veldig bra, eller midt på treet eller hva det betød, så skrev hun:

"Haha, med min 'well done' mente jeg bare at du hadde gjort det veldig bra på testen! Høyt over gjennomsnittet!"

Og jeg tenkte bare fjoooo.. ! Haha. Engelsken er nemlig det jeg gruer meg mest til! Jeg er så forferdelig til å snakke engelsk, mens jeg klarer veldig fint å forstå og å skrive, men snakkingen er tross alt det viktigste! Har dere noen tips til hvordan man kan forbedre engelsken generelt? Evt. noen linker til utvekslingsstudenter som har skrevet om, ja, overgangen fra Norge til USA, eller tips til kommende utvekslingsstudenter?

Så hvordan ting ligger an nå er at alt sendt inn, eneste jeg mangler er bekreftelse på 3. dose av hepatitt b, noe som jeg skal ta i juni! Veldig deilig å være ferdig med alt (hvertfall som er mulig å være ferdig med)! Hvordan ligger dere an?

Solanin_by_robowan-d31248l_large

Bilde av en strand i Oregon // weheartit

EDIT: Fikk vite at jeg scorte 66 av 67 poeng på SLEP-testen, så det er jo bra, og noe jeg er veldig fornøyd med! :-)SLEP-test

  • Date: 11.jan.2011 | Time: 16:14

I dag fikk jeg SLEP-testen i posten. yay, NOT. Det hastet visst, rart. Det er jo ingen som har ISE som har måttet ta den tidligere er det? Noen andre fra ASSE vet jeg har måttet ta den, men ingen fra ISE! Weird, hva skal dette bety?! Har du måttet ta SLEP-testen? Evt. hvilken underorganisasjon har du?

Ellers så går ting tregt. Har tatt andre dose av Hepatitt B sprøyten og i morgen skal jeg tilbake for å ta 5. dose av DPT/DT.. auch. Noen andre enn meg som syntes hepatitt B sprøyten gjorde driiitvondt? haha, jeg bet tennene sammen og bare auuu inni meg. lol. btw, jeg får mye fravær fordi jeg heele tiden må til legen å ta de dustesprøytene. Jaja, I guess it will be worth it.

Ellers er det ikke mye å si, dagene går for det meste i matte (skole), dans og sprøyter. Så nå får jeg ta den SLEP-testen i dag, og prøve å sende den i morgen. YAY. Ting går tregt, men jeg føler ting går forover, da :) ! Det er jo bra :D Kommer sikkert ikke til å få familie før i juni/ juli/ august uansett! Er det ikke det som er vanlig?


Bare fordi jeg er så glad i å øve til matteprøve. yay // privat

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits