Andrea i USA 11/12 -
SMIIIIIIIIIIIIL - Hillsboro & Portland 16/12

  • Date: 18.des.2011 | Time: 03:26

Det er akkurat det jeg gjør nå! Sitter her og smiler fra øre til øre. Er så utrolig fornøyd med de siste 24 timene! Var som sagt i Portland og Hillsboro og besøkte min vertssøster fra forrige sted. Det var fantastisk. Perfekt! Eneste dustete var at minnebrikken min har knekt sånn halveis i plasten, og sitter fast i kameraet mitt lol, så fikk ikke noen bilder bortsett fra noen dårlige ifonbilder! 

Startet med at Coleen og Brenna (19) plukket meg opp rett utenfor Salem og vi kjørte til downtown Portland! Haha var morsomt for de stoppet bare i veikanten sånn at vfam bare kunne slippe meg av, fordi de hastet videre til OSU som er Oregon State University! Kjæresten til vsøs, Jakob hadde nemlig intervju om et scholarship! 

Så vi snakket masse på vei opp til Portland, og satte oss ned for å spise lunsj på en søt kafe! Sykt god mat! Har savnet små butikker og kafeer! Følte meg som hjemme fordi jeg så både det og busser! Ikke skolebusser altså. Så gikk vi litt rundt i området, og de hadde mange utrolig søte butikker der! De hadde Urban Outfitters, MAC og Lush ogsånn, men jeg shoppet ingenting fordi jeg er flink piiiige. Så gikk vi litt rundt og snakket om masse rart, og deretter dro vi hjem til Coleen! Så dro vi på Costco for hun trengte noen greier til maten hun skulle lage! Hun driver og forsker på hva hun tåler og ikke tåler, så ble noe rart til middag som jeg ikke vet navnet på. Så lagde vi chocolate fudge og andre julegodterier og så på en julefilm! Når de andre gikk og la seg, ble jeg og Coleen sittende oppe å snakke en god stund mens vi ventet på at Liam (16) skulle komme hjem fra en bursdag. Er så utrolig koselig å snakke med henne, hun er så forståelsesfull og jeg kan seriøst si alt jeg tenker og føler uten å tenke meg om til henne. Nærmeste vertsmor jeg har hatt dette året vil jeg si! 

Vi gikk og la oss, og stod opp tidlig, fordi Brenna hadde frisørtime! Så mens hun var der dro jeg og Coleen og kjøpte muffins til frokost (welcome to America) og dro til Fred Meyers hvor Coleen kjøpte de to siste Harry Potter filmene til Brenna! Og bare gikk rundt og snakket inne på Fred Meyers, haha. Så var det hjem, og Coleen begynte å lage lunsj, men da måtte vi dra fordi vsøs kom for å hente meg her oppe i Portland! Vmor måtte dra hjem tidligere med vsøs som er rundt 35 år for å dra på sykehuset i Bend. Vbestemor ble nemlig tatt inn dit med helikopter i gårkveld! 

Jeg presterte i å gjøre noe litttttttt dumt da. Haha, når jeg snakket med vmor så ville hun snakke med Coleen og jeg bare "yeah do you wanna talk with my hostmom?" hahaha........... flaut. 

Så nå sitter jeg her og smiler fra øre til øre, mens resten av vfam er på sykehuset. Bortsett fra meg og Bella da. Fant ut at det kanskje var lurere om vi ble hjemme! I morgen er det Norge- Frankrike (håndball-VM!)og jeg SKAL se det. Må jo det. 


SMIIIIIIIIIIIILoppsummering!

  • Date: 01.des.2011 | Time: 05:30

Har det bra nå! Liker livet mitt for øyeblikket til tross for alt dumt i verden! Her kommer en videre oppsummering av min thanksgiving break! 

Tirsdag: Janice kom og etterpå dro jeg, kina og caroline ut og spiste og så den nye twilightfilmen! Jacob i bar overkropp på begynnelsen, ahhhh. Haha, Bella som så død ut, ikke så ahhh.


Onsdag: Jeg og kina gikk en tur ned til hestene og stelte de og ga dem mat, dro hjem også hang med Lucas og dro og så en julefilm da vi bestemte oss for at vi nå måtte komme i ordentlig julestemning! Har ingen bilder på pcn enda fra denne dagen.

Torsdag: Selve thanksgiving! Begynte med å stå opp og hjelpe vmor med å lage mat, og hjelpe til i huset med å rydde og stable ved ute osv. Så spiste vi godt måltid i 2-tiden! Mye rester siden vi hadde rundt 45 gjester på lørdagen i forkant til liksom "hovedfeiringen" av thanksgiving. Likevel var maten kjempegod! Ble så mett! Etter det så vi på filmer som er tradisjonelle her i familien også en julefilm, "The Santa Clause", en av favorittene mine! Så slappet vi av fordi vi planla å dra ut på black friday shopping! Jeg var barnevakt for valpen da, hadde bare to uhell... haha.

Vi dro hjemmefra rundt kl. 23.30 og dro til Macys i Bend! Kjempelange køer! Helt utrolig. Så amerikansk! Og jeg liker det! Fikk med meg noen innkjøp jeg er fornøyd med! Så dro vi til JC Penneys fordi vforeldrene ville dit! Selv liker jeg ikke det stedet så godt, litt sånn bestemor for meg. Jeg tok like så godt turen over til Best Buy for å kjøpe lader til iphonen min fordi min er ødelagt! Der var køen sånn som denne...


(Bildet fra Google)

Når vi kjørte forbi Best Buy på vei til Macys var køen saiko lang. På macys var den lang, men på Best Buy var den LANG. 

Som dette !!! Gale amerikanere!!! (Bilde fra Google)

Etter dette dro vi hjem og kom hjem i 5-tiden på morningen, sov til 12 på fredagen og dro tilbake til Bend og shoppet på et sted kalt "The Old Mill District"! Et utendørs shoppingsenter! Her ble det også litt shopping fra bl.a. Victorias Secret ( <3 <3 <3 ), GAP, American Eagle og Bath and Body works! Viser kanskje litt innkjøp i senere innlegg.

På lørdagen puttet vi flere lys på huset (Gotta love America!) Og jeg dro og bowlet med noen søte mennesker senere. Her er litt bilder:

Huset btw.
Søndagen dro vi til downtown Prineville. Haha, det er så og si bare en gate men det er søtt!! Det var salg på en western butikk her, og vfam ville dit så da dro vi dit! Haha, er så mange som har så annerledes stil her. Er liksom som vi i Norge brukte når vi gikk i 5. klasse. Bling bling på lommene og slengbukser osv. Litt komisk når du tenker på det, men jeg har egentlig vendt meg til det nå! However, vi dro til the Pancake house i Redmond for å spise med hele vfam etterpå, også videre til Walmart <3 Kommer alltid ut endel kroner fattigere derfra. La oss late som at det er verdt det <3 

Skal prøve å bli flinkere til å blogge etter helgen, som blir ganske travel! Fredag har fotballtreneren på skolen invitert alle utvekslingsstudenter til restauranten hans, så da skal vi dra dit og på lørdag morgen drar vi til Portland for å dra på julekonsert eller noe! Det blir koselig! Så skal vi sove over hos vsøs i Salem som er rundt 35 år, og kommer hjem på søndagen! Gleder meg, blir en koselig helg! 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits