Andrea i USA 11/12 -
Fremme!

  • Date: 06.sep.2011 | Time: 22:22

USA: kl. 16.22

Norge: kl. 22:22

Nå sitter jeg her på hotellrommet i New Jersey og har nettopp tatt en rask dusj (oh yes i did). Er foreløpig alene på rommet i og med at det bare er meg og 4 gutter som har kommet frem! Men hun jeg skal på rom med kommer nok snart :-) Ellers blir jeg forever alone.

Flyturen gikk ganske bra bortsett fra at jeg ble litt kvalm etter flymaten!!! Men på grunn av makronene Elin ga meg overlevde jeg (takk til Elin)! Fikk sovet litt, men det var bare halvsoving fordi de der damene gikk frem og tilbake hele tiden føler jeg haha, så er litt sliten nå! Btw, å si ha det til familien på gardermoen ble heller ikke så veldig dramatisk som jeg hadde trodd, heldigvis! 

Kan jeg bare si at jeg har verdens søteste venner!? Ååå, jeg leste brevene deres på flyet i dag og gjett hvem som felte ikke bare en men mange tårer!? Moi. Lucky for me, så sov han duden ved siden av meg og snorket så jeg tror ikke han merket det, he he. Også takk for gavene!!! Dere vet hvem dere er!! Har ikke åpnet alle enda, vet ikke om jeg skal vente til jeg kommer til Oregon. Me får sjå.

Men da vet dere at jeg lever hvertfall!! 


Må legge til at tidsforskjellen forvirrer meg litt!! 

Andrea <3 

 PS: har foresten begynt å bli forkjølet så buhuhu for det! 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits