Andrea i USA 11/12 -
EN ANNERELEDES JUL

  • Date: 31.des.2010 | Time: 15:23

Hei! Bestemte meg for å bruke blogg.no :) Beklager for mye frem og tilbake, men nå har jeg bestemt meg! Håper alle har hatt en fin jul, og får en fin kveld/natt! For det er i natt at feirer vi at det er et nytt år, med spennende eventyr og mange opp- og nedturer, et år til å lage nye minner. Gleder meg! :-) Så jeg poster et innlegg jeg skrev på blogspot.com, siden jeg fant det relevant, you know, angående mine tanker rundt amerikansk jul. Enjoy!

Nå er julen her, og jeg ligger og blogger natt til julaften liksom. Jeg er en person som er stoor faan av tradisjoner og høytider, og jeg liker at de feires og utføres til punkt og prikke på min og min families tradisjonelle måte. Men tenk. Om ett år, ett år. Det er egentlig så ikke lenge til. S y k t. Da feirer jeg amerikansk jul. Amerikansk jul liksom. Norsk jul ftw. Det kommer til å bli helt forferdelig rart, og jeg regner med at det er den tiden hvor jeg kommer til å få mest hjemmelengsel. Ikke de tradisjonelle middagene med familie som jeg ellers ikke ser så ofte, ikke pepperkakebaking med kusiner og fettere (WHAT?! det hadde jeg glemt), ikke film med bestieer, ikke juletrepynting med familien lille julaften, muligens ikke snø, pakkeåpning 1. juledag i stedet for på julaften, ikke norsk jul og julestemning. Men selv om ting blir annerledes, så gleder jeg meg.

 

Hva er det jeg har begitt meg ut på? Nei, det vet jeg ikke sikkert! Men noe vet jeg; jeg skal nyte denne julen. Dette sekundet, dette døgnet, de neste ukene. Alt. For det er nå det er tid for å nyte det jeg har og sette pris på det, i stedet for å tenke hvordan ting er om ett år. For ja, det er tross alt ett år til.

 BE PATIENT

  • Date: 22.des.2010 | Time: 13:48

Søknaden min er sendt til USA! Woop woop! Det eneste som gjenstår er at de godkjenner den der borte, også starter jakten på vertsfamilie! Den ble egentlig sendt over dit for lenge siden... hah, jeg er en dårlig blogger. Sorry. men nå venter jeg hvertfall på mer oppdateringer fra Explorius/ISE ang. hvordan det står til med søknaden, og jeg er veldig utålmodig.. mehe... men må jo bare vente!

Må beklage fraværet mitt fra bloggen, men det er ikke akkurat det som er min største prioritasjon for tiden! Mye som skjer, og ja. Mye jeg har lyst, men ikke tid til å skrive. Pluss at nettet vårt er tullete for tiden. Deilig å være ferdig med søknaden da hvertfall..

Så. Jeg vurderer å lage en ny blogg. Blogg.no har hatt en tendens til å ikke ville samarbeide sånn veldig godt med meg for tiden .. så jeg tror nok jeg lager en ny, enten med blogspot.com, eller wordpress. Me får sjå. Jeg kommer til å skrive det her i såfall. :)

Hvordan ligger dere an?STATUS UPDATE!

  • Date: 12.des.2010 | Time: 16:51

Hey there. Jeg beklager at jeg ikke blogger så ofte, men det er faktisk ikke så mye som skjer ang. USA for tiden. Bortsett fra retting av søknaden da. Snart ferdig!

Så er jeg syk, og jeg sov helt siden jeg kom hjem igår til i dag. På fredag dro jeg nemlig til Lillehammer og så Norge-Ungarn under håndball-EM ! Herre min hatt (wtf), det var så gøy! Katrine Lunde Haraldsen ...! Jeg bøyer meg i støvet! Jeg elsker å se på håndball. Har jo spilt håndball i 9 år selv, så jeg er jo fortsatt intressert! Elsker håndballjentene, alle virker så utrolig koselige og hyggelige! Haha, hvordan vet jeg det? Nei, bare hvordan de svarer på intervjuer ogsånt! Også møtte jeg og Elin (en vennine) Gro Hammerseng på  7-eleven igår i gågaten på Lillehammer. Vi bare stirra, og bare "hei..." hahaha, kleint. Jaja, nå har vi vært kleine med Gro Hammerseng da! Det er ikke så dumt! Gleder meg forresten til håndballkampen mot Sverige på TV2 kl. 20.15 etterpå! Åh, jeg håper de vinner, men har en følelse av at det kommer til å bli en jevn kamp. Ok, nok om håndball!

Har funnet ut at jeg ikke trenger å ta vannkoppvaksinen, puuh. Ble litt nervøs for det, gitt! Så skal jeg bare skanne inn vitnemålet mitt fra 10. siden jeg ikke fikk gjort det in the first place. Siden man kunne bare laste opp 1. dokument på den siden "Transcript of grades" i søknaden til ISE. Det skal jeg gjøre i dag! SÅ er jeg done. NAM.

Nå skal jeg spise litt! Har dere noen spørsmål ang. søknaden så feel free to ask! :-)

EDIT: Hva skrev dere på søknaden ang. ant. år dere har studert engelsk? Jeg har jo hatt engelsk siden 1. klasse, dvs. 11 år, men hun ene fra Explorius skrev bare "det hørtes drøyt mye ut?". Men hva skal jeg skrive da? Siden 8. klasse? Selv om vi ikke begynte med et flytende språk før i kanskje sånn 6-7. klasse, så har jeg jo hatt engelsk siden 1.? Dvs. 11 år... ConfusedSPRØYTE OG TILBAKEMELDING FRA EXPLORIUS

  • Date: 09.des.2010 | Time: 23:10

Yes, I did it. Nå sitter jeg her med teen min og den ømme armen min etter at jeg i dag tok min første dose. Ikke yummi. Det gjorde vondt og jeg hater sprøyter. Æsj.

Har fått tilbake søknaden av Explorius og ja.. teit. Jeg må tydeligvis ta chickenpoxsprøyten selvom jeg har hatt vannkopper?! Er det noen andre som også har måttet det? why? skjønner det ikke.. det er ulogisk i mitt hode, hvertfall. Vannkopper er jo sånn once in a lifetime, så det er jo ulogisk at jeg skal ha det en gang til når jeg har hatt det. Weird, I know. Hva tyckar ni? Hva gjør dere?

Så kan jeg ikke bruke ord som weird og freak i brevet mitt, haha. Det hadde jeg.. kremt. Skrev om meg sammen med venninene mine og vi er litt strange og weirdos såeh. Det er litt teit med det brevet, fordi det handler om å skryte mest mulig av seg selv og sitt eget liv, men er det ikke lurt å være litt down to earth og realistisk og skrive litt om hvordan man faktisk er? Eller er det bare jeg som er helt ute på jordet? De bør jo vite litt om mine negative sider også, de bør kjenne meg så godt som mulig, og så riktig som mulig. FML

Så nå har jeg altså 4 eller 3 doser med vannkoppsprøyten, 1 DPT/DT elns sprøyte og 2 hepatitt B sprøyter. ÆSJ. Tarda greier.

Credz for at de rettet den så fort da! hadde regnet med å rette på ting så det er braa at de klarte å gjøre det så fort!

Hehe, må foresten ta et bilde hvor jeg smiler mer. LOL.... det her er faen meg lættis, hva er det jeg driver med?? ah, slask...

heh <3

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits