Andrea i USA 11/12 -
KONTAKT

 • Date: 23.nov.2010 | Time: 20:33

For å kontakte meg, kan du enten legge igjen en kommentar nederst i kommentarfeltet på et av innleggene, eller legge meg til på facebook (link direkte til min facebook profil under "linker" i menyen). Ellers kan dere kontakte meg på mail.

Mailadresse: andrea.rummo@yahoo.no

xoxoFRITIDSAKTIVITETER I USA

 • Date: 17.nov.2010 | Time: 18:51

Slettet det forrige innlegget mitt ang. steder jeg vil se og oppleve, fordi jeg rett og slett ikke vet så mye om USA, og jeg gjør litt research nå for å se om det er noen steder jeg virkelig vil til med god grunn!

Ellers er jeg snart ferdig med min del av søknaden. Når jeg får levert papirene til skolen og vært hos legen så blir nok den største byrden borte. Holder på med albumet og brevet fortsatt, men har lagt inn karakterene fra 9. og 10. og alle andre fakta og ting som bør fylles ut.

SÅ. I det siste har jeg tenkt på hva jeg vil gjøre når jeg kommer til USA. Jeg vet ikke helt hvordan opplegget er, men regner med det er sånne skolesporter og aktiviteter i forbindelse med skolen. :-) Nå danser jeg bare, moderne og jazz, og jeg er dårlig.. mehe. har danset litt forskjellig egentlig, streetjazz, jazz, moderne, hiphop. MEN ellers har jeg prøvd mye gjennom tidene altså: 4 år i kor, 5 år saksofon i korps, 3 år piano, 9 år håndball, 1 og et halvt år volleyball, mens jeg har vært innom fotball, orientering, ridning også og funnet ut at jeg sugde. Tenkte å si noen av det jeg kunne tenke meg:

 


Dans? Tja! Jeg kan jo gjøre sånn som hun her, ofc. NEIDA. jeg danser moderne og jazz, og bare for gøy, så er ikke god i det hele tatt. Får vel se hvordan nivået er ! :-)

 

 


Volleyball? Kanskje jeg tar det opp igjen - synes det vel egentlig var ganske gøy! Får se :-D


(dette er en scene, lol)

Drama? HAHA meg og drama, i know, men jeg elsker å synge og danse - ikke god på det nei, men hadde vært gøy!!

 

 

Hva har dere andre tenkt? Noen andre forslag? :-D Fotball (soccer) er ikke noe for meg, bare så det er sagt! Pleier å bomme på ballen..haah flaut.

 

 

xoxoUTVEKSLING TIL USA 11/12

 • Date: 10.nov.2010 | Time: 19:01

Hvor: USA

Når: Skoleåret 2011/2012

Organisasjon: Explorius i Norge, og ISE i USA

Kommer sikkert mer etterhvert :-)

PS: Om du vil lese mer om hvorfor jeg ville dra på utveksling, trykk her. Synet mitt har tydelig endret seg etter at jeg skrev det, jeg kommer sikkert til å linke til det hvis jeg skriver om det etterhvert!UTVEKSLINGSBLOGGER

 • Date: 09.nov.2010 | Time: 20:31

Dette er blogger skrevet av utvekslingsstudenter som reiser samtidig som meg (11/12).

André K i USA  - ISE

Anna i USA

Camilla i Minnesota, USA - ICES

Christina i USA - ICES

Eline i Oregon, USA - ICES

Elise i USA

Hanne-Mari i USA - ICES

Ida i USA

Juni i USA

Kristin i USA

Kristin i USA 

Lene i USA - ISE

Madelen i New York, USA - ASSE

Maren i Kentucky, USA - CETUSA

Hvis jeg ikke har skrevet deg opp, så er det bare å legge igjen bloggadressen, land, evt. stat og evt. underorganisasjon i kommentarfeltet nederst.

PS. Har ikke lagt inn alle enda.. Tar litt tid!OM MEG

 • Date: 07.nov.2010 | Time: 12:48

 

Jeg heter Andrea, er 16 år, går på Foss vgs i Oslo. Vet ikke helt hva dere vil vite om meg, jeg. Haha.. jeg er en jente.. obviously.. jeg er brunette ... når jeg først blir obsessed with something så blir jeg VELDIG obsessed! Er ironisk, ofte, mye, og om alt og ingen ting! Liker når folk har selvironi, thumbs up! Adoptert fra kinaa.. jaa.. hm. mer? JA selvfølgelig. Drar til USA 11/12 og gru-gleder meg! men gleder meg mest, da! Ganske utadvent egentlig, men på en måte sjenert også. Hvis du skjønner?  lolle

Som person liker jeg å tenke at jeg er et lite mysterium (haha lolllll), nettopp fordi det er litt sånn at når mennesker tror de kjenner meg godt og liksom kjenner meg ordentlig så tar de feil. Er nok en sånn person som skyver folk litt unna når jeg føler de kommer for nære meg. Det er jo egentlig litt dumt, siden jeg tenker sånn, når jeg skyver folk unna meg og ikke viser at jeg kan snakke om alt med dem, så føler ikke de at de kan gjøre det samme med meg. (Vet dette veldig godt, og prøver å endre på det ja....)

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, går i 1. klasse på Foss, er ikke helt fornøyd, har noen venner som jeg er kjempeglad i og vi er ganske close, ellers så er mange vennskap borte etter at vi startet på vgs... Veldig synd :( Er nok det folk liker å kalle litt nerd ja, men haha det er vel bare bra? (eh nei, Andrea, daah)

Denne bloggen handler om livet mitt før avreise, som inkluderer alle forberedelser og tanker osv. Kanskje dere får med dere noen dype innlegg, omg, jeg er så dyp ass. 

 

Elsker dans btw, so you think you can dance er elsk. Og one tree hill og vampire diaries <3 Ian somerhalder is my dreaaaaaam <3 

 

XOXO <3

 

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


  "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

  "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

  "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits