Andrea i USA 11/12 -
UPDATE

  • Date: 18.sep.2011 | Time: 00:41

Er i Pendelton, Oregon med to familier fra kirken som ville ta meg med! Vertsmor er ikke med. Det er en slags cowboy thing, og det er som tatt rett ut fra 1500-tallet!! Promise. Bare sook paa google: Pendelton round up. Crazy.

Har hatt endel hjemmelengsel og ting har vaert kind of crazy, men jeg faar komme tilbake til hva som skjer videre!Siden vertsmor ikke har internett er dette forste gang jeg er paa internett siden NYC, som betyr at jeg har barely talked with my friends back home. Merker at norsken svikter. Men naar jeg ikke snakker saa mye med de hjemme, skulle man tro jeg hadde mindre hjemmelengsel, men sannheten er at jeg heller tenker paa dem mer og lurer paa hvordan de har det mer! Har snakket endel med mamsi og familien da!! :) Jeg har det bra naa! Siden sist har jeg vaert i NYC, mott kontaktpersonen og vertsmoren min + masse familie av vertsmoren min, hatt forste skoledag,, vaert i Corvallis, Albany, feiret bursdag osv. osv. osv. Brownsville er en liten by som prover aa ivareta de historiske tingene ved byen! Er crazy hvor gammeldags byen er, men jeg liker den! Den er koselig!! Vertsmor bor inne i skogen og er langt unna alt annet sivilasjon, saa jeg kjeder meg veldig lett, noe som resulterer i hjemmelengsel. Jeg startet paa skolen paa mandag, og var der mandag og tirsdag, ogsaa dro jeg paa camping trip! Verdens soteste jenter jeg er paa tur med naa!! Hadde bursdag i gaar og de ga meg happy birthday cards og godteri og tepper hvis jeg fros og masse mer!! Jaine er den minste paa 3, og Maddie er den eldste paa 11. Pluss Stephanie da, som er jenta i familien jeg er med (vertsmor er ikke med)! Alle er kjempekoselige og morsomme!!

Beklager for rotete oppdatering, ville bare si at jeg lever og at jeg Maa nok komme med en bedre oppdatering senere. Bare et lite livstegn!!

Savner alle hjemme utrolig mye !!! <3Fremme!

  • Date: 06.sep.2011 | Time: 22:22

USA: kl. 16.22

Norge: kl. 22:22

Nå sitter jeg her på hotellrommet i New Jersey og har nettopp tatt en rask dusj (oh yes i did). Er foreløpig alene på rommet i og med at det bare er meg og 4 gutter som har kommet frem! Men hun jeg skal på rom med kommer nok snart :-) Ellers blir jeg forever alone.

Flyturen gikk ganske bra bortsett fra at jeg ble litt kvalm etter flymaten!!! Men på grunn av makronene Elin ga meg overlevde jeg (takk til Elin)! Fikk sovet litt, men det var bare halvsoving fordi de der damene gikk frem og tilbake hele tiden føler jeg haha, så er litt sliten nå! Btw, å si ha det til familien på gardermoen ble heller ikke så veldig dramatisk som jeg hadde trodd, heldigvis! 

Kan jeg bare si at jeg har verdens søteste venner!? Ååå, jeg leste brevene deres på flyet i dag og gjett hvem som felte ikke bare en men mange tårer!? Moi. Lucky for me, så sov han duden ved siden av meg og snorket så jeg tror ikke han merket det, he he. Også takk for gavene!!! Dere vet hvem dere er!! Har ikke åpnet alle enda, vet ikke om jeg skal vente til jeg kommer til Oregon. Me får sjå.

Men da vet dere at jeg lever hvertfall!! 


Må legge til at tidsforskjellen forvirrer meg litt!! 

Andrea <3 

 PS: har foresten begynt å bli forkjølet så buhuhu for det! Avreisedato og reiserute!

  • Date: 02.sep.2011 | Time: 18:15

Jeg glemte å skrive når jeg drar! Avreisedatoen er satt for 6. september, altså på tirsdag! Egentlig skulle jeg vært i NY nå, på soft landing camp, fordi skolen min starter på tirsdag, men ISE sa at de ville ha meg der på fredag morgen istedet. Så jeg begynner ikke på skolen før mandag om litt over en uke!

Reiseruten min fra NY ser foreløpig slik ut (har fått flybilettene mine for flyene som jeg skal fly innenlands):

Fredag 9. september: 

Newark, NJ, kl. 07:00 (lokal tid) - Salt Lake City, UT, kl. 10:09 (lokal tid)

Salt Lake City, UT, kl. 11:05 - Eugene, OR, 11:53 (lokal tid)

Så nå nærmer avreisen seg!! Har fått bilder av huset og det jeg tror er rommet mitt osv. og det lover veldig bra!! :-) Noe som også lover veldig bra er været!! Take a look:

Nå skal jeg nyte den siste helgen her i Norge med gode venner og familie! :-)

 


// TITTEIIIIIIIIII

 

 EDIT: Jeg har fri hver fredag i september som jeg vet!!! Vet ikke om det er sånn hele året - håper det er det!

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits