Andrea i USA 11/12 -
BROWNSVILLE, OREGON!

  • Date: 01.sep.2011 | Time: 00:25

//happyface


I natt rundt kl. 3 sjekket jeg profilen min på ISE for siste gang før jeg skulle legge meg, and guess what!? Jeg har fått velkomstfamilie! :-) Jeg skal bo i Brownsville, Oregon, en liten by på 1700 innbyggere som ligger midt mellom byene Albany, Eugene, Lebanon og Sweet Home! :-) ca 20-30 min. unna alle sammen. Det er en veldig liten og litt historisk by føler jeg. Når jeg ser på bilder derfra tenker jeg på sånne filmer fra gamledager! Just take a look:


Skal gå på Central Linn High school som har rundt 370 elever - ikke for stort for min del! Haha komisk at de har kobraslangen som sånn maskot eller symbol, i og med at jeg hater slanger! Det vet dere som kjenner meg! Klarer ikke engang å se på bilder av de, og lucky enough så henger det et stort bilde av en i gymsalen. YAY ME! 

Dette er jo min andre familie etter at jeg takket nei til den første, så jeg ble så lettet når jeg endelig fant det ut! Sånn det ser ut nå skal oppholdet mitt starte hos en enslig dame som er pensjonert og rundt 75 år! Kan jo bli veldig koselig det! Vet ikke hvor lenge det blir at jeg skal bo der heller, alt fra to dager til to uker til et halvt år til et år! 

Det jeg vet er at hun har to katter og bor i bondedelen av Brownsville, som vil si litt ute på landet. Hun går i kirken og vil at jeg skal være med, noe jeg ikke har noe i mot even tho jeg ikke er kristen (jeg vet egentlig ikke helt hva jeg er... heh, kanskje hinduist?!). Hun liker kunst og virker generelt som en veldig koselig dame! 

Så dette blir bra!! Men hverdagen min er selvfølgelig ikke uten spenning nå som jeg vet at dette bare er en velkomstfamilie. Hva betyr det egentlig at det er en velkomstfamilie? Jeg har ikke engang skjønt det helt! Er det en mulighet for at jeg skal bo der hele året? Huh? 

 ENDELIG VERTSFAMILIE!

  • Date: 31.aug.2011 | Time: 03:16

Da har jeg fått min andre og endelige vertsfamilie!!!! ENDELIG. Sjekket profilen min for litt siden og etter det har jeg ikke klart å gå og legge meg selvom jeg burde det!!!! Alt jeg kan si for now er at det er i Brownsville, Oregon, og det er 20 min. unna eline!!! da må vi jo få se hverandre gjennom året!!! :D har ikke fått vite noe explorius enda så derfor kommer jeg tilbake med mer senere!!!

Sorry for masse skrivefeil og alt sånt men jeg er bare så STOKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

  • Date: 12.aug.2011 | Time: 03:05

Det er den quoten jeg vier livet mitt til nå. To gode veninner av meg, Mona og Maren, dro sammen til NY 2. august, og jeg vet at de har kommet seg trygt frem til vertsfamiliene. I dag(/morgen) tidlig drar også  Eline og Camilla. Det er helt sykt å tenke på at de har kommet frem til sine nye hjem, der de skal tilbringe de neste 10 mnd. eller er på vei, mens jeg ikke engang kan sette fingeren på kartet og vite at "det er her jeg skal tilbringe mine neste måneder". Merker reisefeberen på alvor nå! 

Jeg har begynt å skrive pakkeliste, og tenke på hva jeg skal gi i gave til vertsfamilien, men brikkene vil liksom ikke falle helt på plass for meg før jeg vet noe. Alt er så usikkert på en måte. Det er så utrolig langt unna, så urealistisk, fortsatt. Ble jo på en måte advart om dette når jeg takket nei til det tilbudet som ISE ga meg i mai/juni, så jeg har på en måte vært litt forberedt på å vente lenge også. Uansett, jeg prøver bare å nyte livet her hjemme i Norge og dele tiden mellom å tilbringe tid med venner og familie. Må jo nyte den siste tiden her! 

Ellers har jeg fått stipendet og visumet, så sånn sett er jeg reiseklar! 


hahaha loveuu bestieeee<3

God tur til dere som skal dra nå, at dere som erover there har det bra og jeg krysser fingrene for de som ikke har fått familie enda! Trust me, I know how it feels. 

xoxo <3

ps. oppdaterer så snart jeg har noe nytt på hjertet eller forhåpentligvis har fått vertsfamilie!

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits