Andrea i USA 11/12 -
Speachless - 22/07/2011

  • Date: 28.jul.2011 | Time: 23:17

Jeg burde skrevet om dette tidligere, men har verken hatt strøm eller nett til å blogge de siste ukene.

Fredag 22. juli 2011 er en dato som vil, for oss nordmenn, være Norges 9/11. Tragedien på utøya, samt bombeeksplosjonen i sentrum er helt surrealistisk. Jeg har ikke ord. Når jeg var i Oslo for å dra på ambassaden, kunne jeg føle den gode, men merkelige stemningen som var i Oslo, noe som var helt unikt. Var på rosetilstelningen som var på rådhusplassen, samt å så foran domkirken, og antall mennesker som var tilstede var på høyde med 17. mai og VM-arrangementene i vinter. Likevel var den rolige stemningen og stillheten der. Man kunne føle samholdet Norge har hatt som nasjon, noe som virkelig imponerer meg og gjør meg stolt av å være en del av dette landet. Har heller aldri sett så mange roser i hele mitt liv. Det Norge har vist gjennom denne sorgprosessen er helt sykt.

Denne handlingen har påvirket så utrolig mange, ikke bare de som faktisk ble skadd eller døde. Den har påvirket Norge som land, og verden i sin helhet. Jeg vil ikke engang prøve å forestille meg eller sette meg inn i situasjonen til hva pårørende og de som opplevde den traumatiske hendelsene på Utøya nå går gjennom.

Ellers så fatter jeg ikke hvordan en mann kan se inn i øynene til så mange personer, og skutt dem. Det er helt ufattelig. Nå har jeg virkelig fått mer innsikt angående det å bruke vold for å fremme et standpunkt, og om hvor galt det er.

Sender varme tanker til pårørende, men også til alle andre som leser dette. Det er helt sikkert at vi alle ble påvirket av dette, noen mer enn andre.

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits