Andrea i USA 11/12 -
Så feil, men også så riktig

 • Date: 29.mai.2011 | Time: 18:31

Det er den følelsen jeg sitter med nå. Det jeg er i ferd med å legge meg ut på er så feil, men også så riktig. Jeg er inne i et stadie hvor jeg faktisk begynner å tvile på om jeg vil forlate alt her hjemme. Jeg føler at de periodene kommer og går hele tiden. Nå mer enn aldri. Kanskje fordi avreise nærmer seg med stormskritt, og jeg ikke har noen som helst form for peiling på hva som kommer til å skje det neste året? Det handler ikke om at jeg ikke vil dra, det handler om alt jeg ikke vil  dra fra. På en annen side hadde det kanskje vært litt feil hvis jeg ikke hadde følt det sånn, heller.

Etter et år med litt nedturer, føler jeg for første gang at jeg virkelig vet hvor jeg har folk. Hvem jeg vet jeg vil ta vare på, som er gode venner og som jeg er virkelig glad i, og hvem jeg ikke føler at er verdt å holde helt fast på lenger. Jeg har kommet mye mer close med noen av vennene mine i tillegg til å ha blitt kjent med mange nye, og det gjør meg bare enda mer depressiv å vite at jeg bare skal forlate det jeg har her hjemme.

"You cannot do wrong and feel right"

Det er der jeg får inspirasjonen fra nå. Jeg velger å tro og føle at det jeg har valgt å legge meg ut på nå er rett, men vanskelig å slippe taket på. Ikke at jeg gjør noe som jeg kommer til å angre på, eller som på noen måte er feil. Jeg har bare så mange blandede følelser. Alt er så rart. 

Det er vanskelig å snu de negative tankene. Jeg prøver bare å tenke på hvorfor jeg i utgangspunktet ville dette, at jeg følger en drøm, at jeg gjør noe som jeg kommer til å ha en glede av, men også hva jeg gleder meg til å forlate, muligens litt feil å tenke sånn, men. At det jeg drar for å oppleve er verdt gull, og at det jeg drar fra er der når jeg kommer tilbake. 

//weheartitInformasjonsmøte!

 • Date: 22.mai.2011 | Time: 22:51

Ja, da var det krysset av listen. Det startet kl. 13.00, siden jeg har tatt SLEP-testen, men jeg lunsjet med Silje (skal til South Haven, Michigan) først, noe som var koselig! Derfor møtte jeg heller ikke så mange nye som jeg faktisk snakket med, mehe. Selve informasjonsmøtet var jo, kanskje litt kjedelig? Det var jo ting vi visste fra før som ble gjentatt, noe som igrunn var greit, siden da fikk jeg det med meg en gang til, og pappa og mamma også. I tillegg så var det jo også noe nytt, om liksom hvordan ting gjøres, og ikke hva. Det var noen som hadde reist tidligere som var der og bidro med egne opplevelser og tanker, noe jeg synes det var litt gøy og nyttig å høre på. 

Noe som var litt bittert er jo at jeg må være tilgjenglig i forbindelse med visumsøknaden dersom jeg ikke har fått familie før sommerferien! Som betyr at jeg må bli i Norge og.. nærme Oslo gjennom ferien? Jeg aner ikke jeg.

Next to You - Chris Brown ft. Justin Bieber (elsker denne haha, søøøt.. don't judge)

 Nå sitter jeg her og leser litt før engelskeksamen i morgen!


Photo Booth, selvfølgelig!Home is a place you grow up wanting to leave, and grow old wanting to get back to

 • Date: 19.mai.2011 | Time: 11:30

17. mai er nå vel overstått! Så gratulerer med dagen som var! Dagen ble feiret med gode venner og familie! Det er det som er perfekt etter min mening! Nå er det jo også 2 år til neste gang, og da er vi også russ, så måtte være sikker på at denne dagen ble alt jeg ønsket og litt til! Det er rart hvor for tiden flyr. Jeg husker det som i går da jeg gikk i korpsuniformen for første gang og bare marsjerte bak korpset fordi jeg ikke var god nok til å marsjere selv, noe som var i 4. klasse (fikk vinke til kongen da, wii). Nå er det nesten ikke lenger mer tog for min del. Det er vel et tegn på at jeg vokser opp? Jeg vil egentlig bare være bebbi for alltid jeg.


Beste jenta i verden det der! <3 

<3 <3


Gleder meg supermasse til å komme tilbake og feire russetiden med disse jentene <3 Familietiiiid ! Mormor er så glad i mat at hun ikke har tid til å smile stakar, haha <3 gotta love her! 

Det er ikke lenge til jeg drar over dammen(må bare få familie først) og jeg kommer virkelig til å savne familien og vennene mine her hjemme! Det er egentlig rart at jeg var den som endte opp med å dra på utveksling, jeg har liksom alltid vært den som bare vil være i Norge for alltid. Hvertfall når jeg blir voksen. Selv om jeg er chipper så elsker jeg dette landet! Kystlivet om sommeren, fjellturer på vinteren og bare de koselige boligene her og alt som er typisk norsk. En av grunnene til at jeg drar er jo fordi jeg elsker landet jeg bor i, og vet at jeg kommer til å bo her når jeg blir eldre og vil ha familie. Derfor vil jeg ut i verden og leve livet når jeg er ung! :-) Makes sense? Hvertfall for meg.
I've got news...

 • Date: 15.mai.2011 | Time: 16:06

Jeg kom opp i skriftlig eksamen i engelsk >:( ! Bare 20 % kommer opp, som vil si at 80% ikke kommer opp. Jeg bare måtte, måtte, måtte være blant de 20 prosentene... Just my luck, right?

Jaja, får se det på den lyse siden da. Jeg får en sjanse til å vise engelsklæreren min at jeg fortjener den 5ern i engelsk! Får nemlig 4, pga. at jeg fikk dataproblemer på forrige heldags og bare innledningen til stiloppgaven lagret seg, som betyr, Andrea får 4-, som betyr at hun må få 5+ eller 6er på tentamen for å redde seg, noe hun ikke klarte, som betyr at hun får 4er i engelsk. PÅ GRUNN AV DE DUSTETE SKOLEPCENE. Fml.

Kom du opp? Evt. i hva? 

Heh.. ja. emokid az.3 months left

 • Date: 11.mai.2011 | Time: 11:18

Det er 3 måneder igjen, og jeg aner ikke hva jeg driver med. Jeg aner ikke hva jeg har begitt meg ut på, og jeg aner ikke hva jeg vil møte på det neste året. Det er vel litt av meningen med dette, det å oppleve, gjøre og leve i en verden som er totalt ukjent. Likevel er tanken litt skremmende. Jeg har dager hvor jeg gleder meg som en liten unge, mens jeg også har dager hvor jeg gruer meg utrolig mye og vil bare gråte og si til Explorius at jeg ikke vil dra i det hele tatt. Alt er så uvirkelig. Er jeg alene om å føle det sånn? Tror tankene og følelsene kommer til å roe seg litt når jeg har fått familie og vet hvor jeg kommer til å tilbringe det neste året.

Våren og vårtegnene har kommet, og det at det er mai er i seg selv et vårtegn! Jeg elsker mai! Kos, grilling, parker, venner og familie. Alt er så mye lysere om våren! Snart nærmer det seg 17. mai, også er det så og si ingen verdens ting å gjøre på skolen, bare kos i solen! Så er det sommerferie! Og BAM. Avreise.

VÅRSTEMNING:


Orker ikke poste flere bilder, det tar jo evigheter!

xoxo

PS. slettet det forrige innlegget fordii jeg fant ut at jeg faktisk ikke har tid til å skrive så mange innlegg, haha. Også vil jeg prøve å ikke fokusere så mye på alt det jeg gruer meg til, heller det jeg gleder meg til! :-)

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


  "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

  "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

  "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits