Andrea i USA 11/12 -
Nytt brev og vårstemning!

  • Date: 20.apr.2011 | Time: 23:45

Ja, da har jeg sendt inn nytt brev til explorius! :-) Synes ikke det forrige var veldig bra og jeg sa liksom veldig lite med mange ord så nå føler jeg det var litt bedre! Får håpe de (ISE) kjapper seg og legger det ut på profilen min så snart som mulig da! Ganske fornøyd med dette og jeg føler at det beskrev meg ganske godt! Så fingers crossed.

Ellers er det påskeferie og jeg nyter solen her i kjære oslo! Det er så utrolig deilig med vår, kan ikke tro det! Et lite minus er pollen da. Hater det. Blir liten snørrungee og får dårlig pust (?) haha. Pluss at jeg blir allergisk mot flere typer frukt og øynene mine klør. Nais. Ja jeg tar medisiner, men de funker ikke. Ferien har uansett vært kjempebra til nå!! Får tid til å være med familie og venner, selv om ikke alle er hjemme :-) KOOOOS!

Likevel går jeg og venter da. Venter på mailen eller telefonen om at "Andrea, du har fått vertsfamilie!" Så ja. Tenker mye på det, men nyyyter også livet jeg har nå! Blir litt gal av ventingen i grunn. Huff. Er nysjerrigper jeg. Mehe. Har du fått vertsfamilie? Evt. hvor? Jeg elsker å lese om folk sine vertsfamilier, haha. Selvpining, men whatevahhh

xoxoTaking chances

  • Date: 08.apr.2011 | Time: 23:29

TANKESPINN ANG. HVORFOR JEG VIL PÅ UTVEKSLING SKREVET 20. MARS.

Livet mitt er fantastisk. Det er virkelig det. Jeg er så heldig. Jeg har en fantastisk familie som bryr seg om meg, jeg bor i en velferdsstat hvor jeg alltid kan føle meg trygg, jeg er frisk, jeg har gode venner,  jeg får gå på skole, jeg har rent vann, jeg får mat, jeg har en fantastisk hund og jeg skal på utveksling. Jeg har alt det selv om jeg i blant har en dårlig dag. Jeg er så heldig. Jeg har så mange muligheter. Jeg har livet.

Hvorfor jeg vil på utveksling, ja, det forandrer seg ofte. Det er mer og mer som sier at jeg har tatt det riktige valget. Jeg får oppleve noe helt nytt, jeg får møte nye mennesker, jeg får leve i en annerledes kultur og i en annen familie. Alt er annerledes og jeg kan få et større perspektiv på alt og alle. Jeg sier ikke akkurat nei takk til det.

Så klisje som det er, så handler livet om å ta sjanser. Enten det er små eller store. I det siste har jeg vært i tvil om jeg faktisk ville dra på utveksling. Jeg er jo så heldig som faktisk har det luksusproblemet. I det siste har jeg tenkt, og dette er det jeg vil. Det er dette som er det rette for meg. Å ta denne sjansen. Jeg trenger dette. Når jeg i bakhodet vet at jeg faktisk er en av de heldige som i det hele tatt har muligheten til å gjøre dette, så er jeg i ettertid så glad for at jeg har valgt som jeg har. Det er mye ulykkelighet her i verden, så da må de som har muligheten til å være lykkelige sørge for at de er det! Det er ingen tvil om at det å glede andre er den største lykke, men noen ganger er det lov å glede seg selv også. Jeg gjør dette for å møte nye inspirerende mennesker som kan inspirere meg til å bli et bedre menneske, og jeg kan forhåpentligvis inspirere og glede mennesker jeg óg. Hvis jeg klarer det, blir jeg lykkelig og året blir en suksess, uansett hvor jeg havner, hva som skjer og hvem jeg møter. Jeg gjør dette for meg.

Taking Chances - Celine DionUtvekslingsutfordring

  • Date: 04.apr.2011 | Time: 19:13

Nå har jeg fikset på designet på denne bloggen, og jeg postet et utkast av et innlegg i går, bare for å liksom ha et innlegg når jeg forhåndsviser designet i arkiv (i og med at jeg ikke hadde postet noen innlegg i hele mars), så hvis dere leste deet, så ja. Kanskje jeg poster det senere! Har ett lite problem med designet, på skolepcen og macen min så er det bare de 3 øverste innleggene som liksom har det "nye designet" og liksom denne skriftstørrelsen osv. Lurte på hvordan designet mitt ser ut på deres pc/mac? :-) Og hva synes dere om det? Let me know with a comment below, lol, det rimte.

Nå poster jeg også utfordringen som har ligget i arkivet en god stund! Here you go.

Hvor skal du dra på utveksling?

The United States of America !

Hvilken organisasjon reiser du med?

Explorius og har ISE som underorganisasjon. Har ikke noe negativt å si om Explorius, de svarer mailer fort og informerer meg godt om alt som skjer i fremtiden (som er planlagt). ISE derimot er kanskje litt trege? Hvertfall mitt inntrykk.

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

Det er noe jeg faktisk ikke bryr meg så mye om. Familien som teller mest, men selvfølgelig ville det vært deiligere med en stat litt varmere klima enn det vi har her. Uansett så er jeg villig til å ta utfordringen på strak arm dersom jeg skulle havne på et konservativt sted, et lite sted, et større sted eller et sted som ved førsteinntrykk faktisk kan være ganske likt Norge.

Har du fått vertsfamilie eller gjort stats-/regionsvalg?

Nei, nei og nei! Venter fortsatt i spenning på familie, og hadde først statsvalg, men jeg fjernet det!

Skal du på forbredelsesleir?

I utgangspunktet skal jeg til NY på Soft Landing Camp, men det er jo ikke 100 % sikkert, fordi avreisedatoen skal klaffe med skolestart eller evt. når vertsfamilien vil at jeg skal komme!

Hva gleder du deg mest til?

ALT. Nedturene, oppturene, møte nye mennesker, berg- og dalbanen, ny kultur, spesielle amerikanske anledninger osv. Tror alt kommer til å bli en del av hvem jeg er når jeg kommer tilbake, og jeg tror alt kommer til å forandre meg på en positiv måte!

Hva gruer du deg mest til?

Gruer meg til å dra fra mamma og pappa, og vennene mine, og hunden min, da. Jeg gruer meg kanskje litt til å få vertsfamilie, fordi da blir alt så mye mer realistisk og jeg er ikke akkurat veldig forberedt på dette. Tror det egentlig var litt spontaniteten i meg som fikk meg til å gjøre det. Uff, nei, jeg vet ikke.

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Har tenkt litt på dette, og jeg er ikke helt sikker. Det blir jo kanskje ingen ny sport for min del, i og med at jeg har spilt volleyball før og jeg danser! Det er vel de sportene jeg tenker mest på, og muligens tennis hvis skolen tilbyr det! Tar det litt på sparket!

Hva tror du du kommer til å savne mest?

Har skrevet et helt innlegg om dette, så trykk her for å komme direkte til det.

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?

Har tenkt på det, mulig jeg blir hos familien, men har også tenkt på Hawaii og vestkysten! Er virkelig ikke sikker. Mulig østkysten og, vi får se! ISE har jo organiserte turer, så hvem vet?

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt.

LA <3


NY <3San Francisco <3

Litt usikker på nr. 4.. kanskje...Dårlig bilde, men... Las Vegas ! :)

EDIT: TULLAA.. WILMINGTON, NC OFC <3 hahha one tree hill nerd ja.. heh. dorky

Tror du dette blir et bra år?

Jeg vet at det blir det! UANSETT hva som skjer, tror jeg at jeg kommer styrket ut av situasjonen!

Hvilke blogger leser du av de som er på utveksling nå? (Et lite spørsmål jeg la til selv)

http://heddainusa.blogg.no

http://martinaiusa.blogg.no

http://mly.blogg.no

http://oneyearincali.tumblr.no

http://jannehuse.blogg.no

http://amandafl.blogg.no

http://elineiutah.blogspot.com/

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits