Andrea i USA 11/12 -
Spørsmålsrunde!

  • Date: 09.feb.2012 | Time: 00:38

Så siden noen spurte om jeg kunne ha en spørsmålsrunde så skal jeg gjøre det! Har du noen spørsmål? Still i vei :-) Regner med det er en del utvekslingsstudenter som drar nå til høsten som er ganske nervøse og spente! Kjenner følelsen! 


Den første uken i ny familie

  • Date: 07.feb.2012 | Time: 05:20

Hei! Da er jeg godt plassert her på rommet mitt hos familien Taylor! Elsker rommet mitt, ikke bare det at det lukter deilig fra mitt nye bath and body works lys, men også fordi jeg elsker senga, stilen her og alt! De har kjøpt små ting til å plassere rundt omkring for å gjøre det personlig :-)

Liker den nye vertsfamilien min kjempegodt! De er utrolig koselige og kaller meg for datter når de presenterer meg til nye folk! Søte :-) Vertssøster lagde en liten plakat/ notat til meg der det stod noe sånt som: velkommen andrea, dette er ditt nye rom!! made by: haley taylor. haha! Hun ga meg også en justin bieber plakat hvor du kan gnikke fingeren på et lite bilde av parfymen hans, også lukter det haha. Skulle kanskje ikke nevnt at jeg synes Justin Bieber har fin stemme... He he. Den henger fint på veggen min nå da! 

Første uken hadde jeg friiiii :-) Fordi min nye skole hadde finals! Så da var det bondingtime med for det meste vertsmor men også resten av familien! Så på Haley ta ridningstimer - hun har en egen ponny! Dro med vmor for å gjøre unna ærender, fikset telefonen min, kjøpte ting til rommet, så på hesten til vertsfar bli trent, dro på besøk, dro på youth group meeting, dro til Eugene for en natt osv.

Så har rukket å være opptatt! Uansett, så er det som alltid vanskelig å tilpasse seg ny familie. Det er alltid noe nytt, selv jeg nå har gått gjennom det å tilpasse seg to andre familier, så er denne tredje annerledes. Så det er aldri det samme. Men jeg prøver å ta tiden til gode, og jeg føler at jeg klikker utrolig godt allerede! Dette lover godt! 

Suger på å ta med meg kameraet rundt - men legger ut bilder på facebook en gang i blant!!! 

Hadet bra!!!!

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


    "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

    "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

    "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits