Andrea i USA 11/12 -
WINTER FORMAL 2012 - Crook County High School

 • Date: 30.jan.2012 | Time: 05:25Mer bilder på facebook!manikyr + anna = BRA DAG

 • Date: 28.jan.2012 | Time: 08:20

I dag var min siste fredag som innbygger av Prineville, og det var en bra bra bra dag! Tok manikyr for første gang her, og det var sykt deilig! Så nå er neglene klare for winter formal gitt! Så ja, dagen begynte med å stå opp og våkne til en liste med husarbeid som måtte gjøres. Tok en dusj, sminket meg, spiste frokost og gjorde min del av arbeidet. Vfar kjørte meg ned til Bella's boutique her i byen (eneste klesbutikken hvor du faktisk kan kjøpe noe), og jeg møtte Anna der. Hun er verdens søteste! Så vi tittet rundt der, før hun kjørte oss til Redmond, nabobyen, hvor vi spiste på Thailandsk restaurant, og snakket og hadde det koselig! Fikk til og med en liten hadebragave av henne! Kjempesøtt :-) Også tok jeg manikyr og hun pedikyr! Når jeg kom hjem kom jeg hjem til en pakke i posten! Og gjett hva som var i den, sminkebørster! :-) Dere som kjenner meg, vet at jeg er sminkoman, he he mamma, jeg er ikke heelt fattig enda da. Men ja. nærmer seg. Så var mate-hestene-tid, og deretter middagstid, og jeg og chippern i huset lagde middag. I går eller for i gårs lot jeg pcen ligge på en stol som ikke var akseptabel for det så rotete ut så vertsmor tok den og jeg fikk den ikke tilbake før etter middag i dag. Glad jeg flytter om et par dager i grunn! Mer det ordet som begynner på k og slutter på jerring skal du lete lenge etter. Men hun ødela ikke dagen min helt da! Så det var da bra.

Uansett. Suger på å ta med kamera rundt som sagt, men skal bli bedre! Lover! Uansett. God morgen, Norge, og god natt Oregon! We cannot become what we want to be by remaining what we are.

 • Date: 28.jan.2012 | Time: 06:04

Seriøst dette er noe som har vært stuck i hjernen min i det siste. Jeg tenker alltid over det jeg kunne gjort, i stedet for det jeg gjør. Sannheten er at etter alt dramaet i min forrige by, etter å ha bli behandlet som hundedritt av voksne mennesker, har jeg vært mer stille. Og nå har jeg begynt å komme tilbake til meg selv igjen, snakke mer med folk, og har endelig en følelse at jeg vet hvem jeg er på Crook County High, og hvem som er vennene mine. Så må jeg dra. Igjen. Forlate alt som nå har blitt trygt, som nå er vanlig, og de kjære menneskene jeg har blitt så glad i.

Sannheten er at jeg gruer meg noe jævlig. Jeg er så redd for alt som kan skje. Helt ærlig, jeg prøver å bare nyte tiden her og ikke tenke på det for mye, for da begynner jeg å grue meg. Alt som er nytt er annerledes, og alt som er annerledes er skummelt. Jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg gjør virkelig det, for denne familien er virkelig søte. Jeg er redd for å ødelegge muligheten jeg har rett foran nestetippen min. Folk sier at man må tenke før man handler. I mitt tilfell vil jeg bare gjøre det motsatte. Jeg må gjøre det beste ut av dette, jeg må gå utenfor min egen komfortsone og jeg må snakke med mennesker igjen. Ikke tenke, bare gjøre det. 

Så klisje som det er så er life too short to put it on hold. Det er lett å si, ikke like enkelt å leve etter. Tro meg.

Sorry for at jeg er så dårlig på å ta bilder men mistet mobilen på bakken i dag så den funker ikke, og kameraet, ja det er jeg for lat til å drasse med meg. Men hei, jeg nyter livet da.

 

 

 Den siste tiden pt. 2 - Feiring av kinesisk nyttår og vanlig nyttår!

 • Date: 23.jan.2012 | Time: 05:46

Da er jeg hjemme fra en koselig kveld med masse kinesisk mat, noen av de kinesiske utvekslingsstudentene (det var 4 av dem) hadde på seg tradisjonelle kinesiske klær og andre bra mennesker. Vi feiret kinesisk nyttår med en vertsfamilie i Bend som har en kinesisk utvekslingstudent, også ironisk nok vanlig nyttårsaften med den familien, og min nye vertsfamilie! Det var superkoselig! Masse god mat! Veldig sånn, hva heter det, spicy (he he), men det var så bra så! Jeg liker virkelig den nye vertsfamilien min så langt! De er superkoselige, alle sammen! Vertssøster elsker Justin Bieber og hun bare "YES OMG, HE IS MY LIFE" haha, hun er den søteste! 


mine søte soon-to-become host-cousin og host-sister on New Years Eve! :)

Ironisk nok så feiret jeg også nyttårsaften med min nye vertsfamilie, utenvitende om at disse menneskene skulle være en stooor del av mitt nye år! Synes det er litt ironisk og gøy å tenke på! Føler liksom at det er litt meant to be. Uansett. Nyttårsaften feiret jeg jo med en annen vertsfamilie, fordi vertsmors mor døde, og begravelsen var den helgen. Så da overnattet vi hos noen andre! Noe jeg synes var superkoselig! Var MASSE god mat! Og hele min nye vertsfamilie (ironisk nok igjen), inkl. tanter, onkler, søstre, kusiner og fettere! Så det er litt gøy å tenke på! 


Meg og den kinesiske utvstudenten som vi overnattet hos! 

Litt på etterskudd, godt nyttår! Neste uke er finalsweek, og min siste uke her i Prineville! Så har en følelse av at den kommer til å gå rimelig sakte! Men så er det winter formal på lørdag! Og flytting på søndag! Har mye å glede meg til, men også mye å grue meg til da for å si det sånn! Xoxo <3STOKA! VERTSFAMILIE NR. 3!

 • Date: 18.jan.2012 | Time: 05:08

Da har jeg fått ny vertsfamilie!!! Vertsfamilie nr. 3, i by nr. 3 og på skole nr. 3! Så dette blir så bra atte! Har møtt de før! Består av vertsmor John, vertsmor Sheryl og vertsøster Haley (12)! Gleder meg noe sykt! Feiret nyttår med denne familien fordi det er venner av en familie som jeg og Bella besøkte fra onsdag-søndag rundt nyttårsaften! Dette blir bra! Haley er så søt, elsker sminke og skikkelig jentejente! Blir braaaaaa! Ble ikke så godt kjent med de på nyttårsaften, men de var kjempe koselige!!! 

Gleder meg!! 

 den siste tiden pt. 1 - amerikansk jul

 • Date: 18.jan.2012 | Time: 02:17

For å si det sånn, amerikansk jul er annerledes. Likevel var veldig koselig! Her er det mer plastikk fantastisk enn tradisjonelt, sånn som jeg er vant med i fedrelandet. 24. var vanlig dag. Dro og fikk fjort unna siste juleshoppingen, og spiste ute! 25. er liksom julen her, og folk skjønner ikke hvorfor 24. er "dagen" i Norge når jeg forteller dem det. Ikke vet jeg. Uansett, dagen begynte med å stå opp og vi lagde æbleskiver til frokost. Her er det kalt "danish pancakes". Vertsfamilien min lager det hver jul fordi de smakte det en gang og katharina elsket det så da ble det til en tradisjon fordi det var noe skandinavisk, og vfar er halvt norsk! Så spiste vi det og bacon til frokost mens vi åpnet gaver.


åpne julestrømpe! 
her lages æbleskivene! 

Etter frokost var det tid for kirke! Og deretter hjem å åpne pakker :) wee, er alltid som en liten unge i juletiden, ikke minst er det gøy med pakker (ja materialistisk heh men hvem er vel ikke det nå til dags?) men alle er også så glade rundt juletider! God stemning! 


ingen som blir utelatt her i huset nei! 


Kineseren feiret sin første jul! 

Tusen takk for alle søte gaver jeg fikk av dere der hjemme til jul! Setter stoor pris på det :-) Etter julegaveåpning var det tid for julemat. Med julemat mener jeg.. fløtegratinerte poteter, gele (til maten ja.. rart), noe kjøtt greier som jeg ikke likte, og masse annet rart! 


"julegele" ...

Så var det egentlig bare å slappe av på kvelden og drive med gavene vi fikk osv.! :-) Tror jeg. Husker ikke helt, haha! 

Det som er med amerikansk jul, er at det er mindre stemning! Jeg er liksom fan #1 av adventstiden, romjulen også videre, fordi det er fylt med tradisjoner og julestemning! Her er det liksom. Annerledes. Det er pynte huset, og dett er dett. Er sikker på at det er veldig annerledes fra familie til familie da, men hvertfall virket det som om min nesten var litt ensom. I forhold til hvordan familien min hjemme tilbringer desember! 

Alt i alt en morsom opplevelse, men litt skuffende. Får meg til å sette pris på norsk jul :) <3 A third family, a third school, a third town and a third journey.

 • Date: 10.jan.2012 | Time: 01:06

På lørdag var kontaktpersonen min her igjen, for å snakke med meg. Både jeg og den kinesiske utvekslingsstudenten har hatt en del problemer med vertsfamilien, og da vi også nå sover i samme seng, og deler rom, ble det avklart at det ikke er plass nok til oss begge her. Hvis det hadde klaffet kjempegodt mellom meg og vertsfamilien, hadde vi nok klart å sette inn en til seng, og fått det til å funke, men i og med at vi hadde problemer, bestemte kontaktpersonen seg for å flytte meg, og ikke prøve mer. 

Året mitt har vært veldig spesielt, veldig annerledes, og jeg føler fortsatt at jeg ikke har på en måte har et hjem, at jeg ferierer rundt men må gå på skole, selv om jeg på den første skolen min følte meg som hjemme. Så nå håper jeg for alvor at dette blir mitt tredje og siste hjem, for alle gode ting er tre, ikke sant? Jeg er hvertfall villig til å gjøre alt som skal til for at dette skal bli bra. 

Mange synes kanskje det ville vært dritkjipt å måtte flytte rundt og aldri fått liksom settled på ett sted, og ja det er ganske kjipt! Selvfølgelig skulle jeg ønske jeg fikk bo i Brownsville for alltid, og at vertsfamilien der var perfekt match. Men jeg er ferdig med ønsketenkning. Akkurat nå har jeg bare en mulighet, og det er å se det på den positive siden. Jeg får oppleve tre forskjellige familier, tre forskjellige byer og tre forskjellige måter å leve livet på. Er ikke så dårlig det, da?! Jeg sier ja takk til all kunnskap jeg kan få, det er det hvertfall ingen tvil om! 

Ikke vet jeg hvor jeg skal, ikke vet jeg når jeg skal dit, men jeg tror det blir flytting i løpet av januar. Og ja, det er litt kleint å bo i huset når de som bor her vet at jeg skal flytte ut. Enda kleinere blir det nok å møte denne familien på sammenkomster mellom utvekslingsstudentene, fordi Bella blir boende. Men prøver å ikke bekymre meg så altfor mye om det nå da.

Godt nytt år! 

Kommer oppdatering om jul og nyttår og den siste tiden snart foresten! :-)

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


  "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

  "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

  "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits