Andrea i USA 11/12 -
Avreisedato og reiserute!

 • Date: 02.sep.2011 | Time: 18:15

Jeg glemte å skrive når jeg drar! Avreisedatoen er satt for 6. september, altså på tirsdag! Egentlig skulle jeg vært i NY nå, på soft landing camp, fordi skolen min starter på tirsdag, men ISE sa at de ville ha meg der på fredag morgen istedet. Så jeg begynner ikke på skolen før mandag om litt over en uke!

Reiseruten min fra NY ser foreløpig slik ut (har fått flybilettene mine for flyene som jeg skal fly innenlands):

Fredag 9. september: 

Newark, NJ, kl. 07:00 (lokal tid) - Salt Lake City, UT, kl. 10:09 (lokal tid)

Salt Lake City, UT, kl. 11:05 - Eugene, OR, 11:53 (lokal tid)

Så nå nærmer avreisen seg!! Har fått bilder av huset og det jeg tror er rommet mitt osv. og det lover veldig bra!! :-) Noe som også lover veldig bra er været!! Take a look:

Nå skal jeg nyte den siste helgen her i Norge med gode venner og familie! :-)

 


// TITTEIIIIIIIIII

 

 EDIT: Jeg har fri hver fredag i september som jeg vet!!! Vet ikke om det er sånn hele året - håper det er det!Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

 • Date: 12.aug.2011 | Time: 03:05

Det er den quoten jeg vier livet mitt til nå. To gode veninner av meg, Mona og Maren, dro sammen til NY 2. august, og jeg vet at de har kommet seg trygt frem til vertsfamiliene. I dag(/morgen) tidlig drar også  Eline og Camilla. Det er helt sykt å tenke på at de har kommet frem til sine nye hjem, der de skal tilbringe de neste 10 mnd. eller er på vei, mens jeg ikke engang kan sette fingeren på kartet og vite at "det er her jeg skal tilbringe mine neste måneder". Merker reisefeberen på alvor nå! 

Jeg har begynt å skrive pakkeliste, og tenke på hva jeg skal gi i gave til vertsfamilien, men brikkene vil liksom ikke falle helt på plass for meg før jeg vet noe. Alt er så usikkert på en måte. Det er så utrolig langt unna, så urealistisk, fortsatt. Ble jo på en måte advart om dette når jeg takket nei til det tilbudet som ISE ga meg i mai/juni, så jeg har på en måte vært litt forberedt på å vente lenge også. Uansett, jeg prøver bare å nyte livet her hjemme i Norge og dele tiden mellom å tilbringe tid med venner og familie. Må jo nyte den siste tiden her! 

Ellers har jeg fått stipendet og visumet, så sånn sett er jeg reiseklar! 


hahaha loveuu bestieeee<3

God tur til dere som skal dra nå, at dere som erover there har det bra og jeg krysser fingrene for de som ikke har fått familie enda! Trust me, I know how it feels. 

xoxo <3

ps. oppdaterer så snart jeg har noe nytt på hjertet eller forhåpentligvis har fått vertsfamilie!

 International Foreign Family & fortvilet

 • Date: 09.jun.2011 | Time: 16:09

I overigår fikk jeg en telefon fra Explorius, men jeg hadde startet på skolen så jeg ringte opp igjen når jeg hadde sluttet. De sa det var ang. plassering, og jeg ble jo kjempeglad, fordi jeg har hørt at når de ringer på den måten så får jo de fleste vertsfamilie! Det hadde jo jeg også fått, bare at jeg hadde kommet til en såkalt International Foreign Family. Så fortalte de om opplegget kjapt, siden de hadde dratt fra kontoret. Etter å ha hørt det var jeg veldig glad og litt nervøs for hva dette handlet om. I dag morges fikk jeg dermed en haug med papirer å lese gjennom sendt på mail fra Explorius om dette. Opplegget kalles International Foreign Family og det finnes ca. 6 slike ting i Oregon State. Alle de 6 hjemmene er omringet av mye natur, og dette egnet seg for de som var intressert i å oppleve ny natur, samt elsket naturen og sport. Slik som jeg forstod så skulle jeg bodd med 2 vertsforeldre, og mellom 6-12 andre utvekslingsstudenter i tillegg til deres egen sønn som var 16 år.  Jeg skulle gått på Paisley high school, en veldig liten skole (noe som for så vidt ikke gjør noe) og bodd i Paisley by, en liten by sør i Oregon omringet av fjell, skog og innsjøer.

Jeg takket nei. Jeg snakket med mamma og pappa, venner og andre utvekslingsstudenter både på facebookgruppen og som jeg kjenner personlig. Jeg tenkte gjennom mine ønsker og hva jeg trodde ville være best for meg.  Når jeg meldte meg på det å dra på utveksling, hadde jeg så godt som ingen forventninger, og har prøvd å fortsette med det. Derfor har det ikke noe med stedet, staten eller skolen å gjøre. Men en forventning hadde og har jeg, og det er å leve i en amerikansk familie. Når jeg tenker på det, så har jeg ingen forventninger til hvordan jeg ønsker at familien skal være, bakgrunnen deres, religionen eller selve familiestrukturen, for det er jeg veldig åpen for. Selv om dette virker som en fantastisk mulighet til å få et nettverk over hele verden, få en stor multikulturell familie og bo med flere som er i samme situasjon som meg, var ikke det å bo med opptil 12 andre utvekslingsstudenter noe jeg føler er helt opptimalt for meg. Det var heller ikke det jeg følte at jeg "meldte meg på" når jeg bestemte meg for å dra på utveksling. Mulig det passer for andre, men siden jeg hadde et valg i dette tilfellet, måtte jeg tenke på meg selv.

Risikoen nå er at jeg kan få, det damen i explorius kalte, en veldig sen plassering. Egentlig synes jeg det er kjempe rart at de ikke spør om studenten vil akseptere en slik plass i søknaden. Så slipper de å få et nei. På en måte virket det som om hun fra explorius ble litt "skuffet". Jeg skjønner at det har blitt lagt ned veldig mye arbeid når det kommer til leting etter plassering osv., men dette var en veldig spesiell situasjon slik at kan jo nesten ikke bli overrasket.

Jeg vil bare bo i en amerikansk familie. Det er det eneste jeg forventer, og hvordan den amerikanske familien er har jeg ingen forventninger til.VERTSFAMILIE!!!!!

 • Date: 07.jun.2011 | Time: 17:04

Bare en liten update siden det er en litt spesiell situasjon, får vite mer i morgen!!! Om skolen, familien og byen og situasjonen generelt:

Da har jeg også fått vertsfamilie! I Oregon, men det er en slags forespørsel så jeg kan velge å si nei! Saken er den at det er i et sånt slags International Boarding Home eller noe, så det er 5 eller 6 familier med flere utvekslingsstudenter fra forskjellige nasjoner i samme hus! Regner med at det er delt inn i forskjellige hus inni huset, vet ikke. Jeg vet ikke om jeg skal si ja eller nei, har ikke fått vite alt enda, men får mer info i morgen om eksakt by, skole og familien. Hva hadde dere sagt? Det er jo ikke det samme som vanlig vertsfamilie, og jeg føler at jeg egentlig ikke vil "binde" meg til en gruppe utvekslingsstudenter, men det trenger jo ikke å bli sånn. Så jeg setter pris på andre meninger!

 

woop woop jeg er litt stoka, men var liksom ikke forberedt på å ta denne type avgjørelse!!A Place in This World

 • Date: 05.jun.2011 | Time: 19:58

I dont know what i want, So dont ask me, cause im still trying to figure it out. 
Don't know what's down this road, 
im just walking.
Trying to see through the rain coming down.
Even though im not the only one,
that feels the way i do.

Im alone, on my own, and that's all i know.
I'll be strong, i'll be wrong,
Oh, but life goes on. 
Oh, im just a girl, trying to find a place in this world.

Got the radio on, my old blue jeans,
And im wearing my heart on my sleeve. Feeling lucky today, got the sunshine.
Can you tell me what more do i need? 
And tomorrow's just a mystery, oh yeah, 
but that's okay.

Im alone, on my own, and that's all i know.
I'll be strong, i'll be wrong,
Oh, but life goes on. 
Oh, im just a girl, trying to find a place in this world.

Maybe im just a girl on a mission, 
but im ready to fly.

Im alone, on my own, and that's all i know.
Oh, i'll be strong, i'll be wrong.
Oh, but life goes on.
Oh, im alone, on my own, 
and that's all i know. 
Oh, im just a girl, trying to find a place in this world.

Oh, im just a girl.
Oh, im just a girl.
Oh, oh.
Oh, im just a girl.Informasjonsmøte!

 • Date: 22.mai.2011 | Time: 22:51

Ja, da var det krysset av listen. Det startet kl. 13.00, siden jeg har tatt SLEP-testen, men jeg lunsjet med Silje (skal til South Haven, Michigan) først, noe som var koselig! Derfor møtte jeg heller ikke så mange nye som jeg faktisk snakket med, mehe. Selve informasjonsmøtet var jo, kanskje litt kjedelig? Det var jo ting vi visste fra før som ble gjentatt, noe som igrunn var greit, siden da fikk jeg det med meg en gang til, og pappa og mamma også. I tillegg så var det jo også noe nytt, om liksom hvordan ting gjøres, og ikke hva. Det var noen som hadde reist tidligere som var der og bidro med egne opplevelser og tanker, noe jeg synes det var litt gøy og nyttig å høre på. 

Noe som var litt bittert er jo at jeg må være tilgjenglig i forbindelse med visumsøknaden dersom jeg ikke har fått familie før sommerferien! Som betyr at jeg må bli i Norge og.. nærme Oslo gjennom ferien? Jeg aner ikke jeg.

Next to You - Chris Brown ft. Justin Bieber (elsker denne haha, søøøt.. don't judge)

 Nå sitter jeg her og leser litt før engelskeksamen i morgen!


Photo Booth, selvfølgelig!Home is a place you grow up wanting to leave, and grow old wanting to get back to

 • Date: 19.mai.2011 | Time: 11:30

17. mai er nå vel overstått! Så gratulerer med dagen som var! Dagen ble feiret med gode venner og familie! Det er det som er perfekt etter min mening! Nå er det jo også 2 år til neste gang, og da er vi også russ, så måtte være sikker på at denne dagen ble alt jeg ønsket og litt til! Det er rart hvor for tiden flyr. Jeg husker det som i går da jeg gikk i korpsuniformen for første gang og bare marsjerte bak korpset fordi jeg ikke var god nok til å marsjere selv, noe som var i 4. klasse (fikk vinke til kongen da, wii). Nå er det nesten ikke lenger mer tog for min del. Det er vel et tegn på at jeg vokser opp? Jeg vil egentlig bare være bebbi for alltid jeg.


Beste jenta i verden det der! <3 

<3 <3


Gleder meg supermasse til å komme tilbake og feire russetiden med disse jentene <3 Familietiiiid ! Mormor er så glad i mat at hun ikke har tid til å smile stakar, haha <3 gotta love her! 

Det er ikke lenge til jeg drar over dammen(må bare få familie først) og jeg kommer virkelig til å savne familien og vennene mine her hjemme! Det er egentlig rart at jeg var den som endte opp med å dra på utveksling, jeg har liksom alltid vært den som bare vil være i Norge for alltid. Hvertfall når jeg blir voksen. Selv om jeg er chipper så elsker jeg dette landet! Kystlivet om sommeren, fjellturer på vinteren og bare de koselige boligene her og alt som er typisk norsk. En av grunnene til at jeg drar er jo fordi jeg elsker landet jeg bor i, og vet at jeg kommer til å bo her når jeg blir eldre og vil ha familie. Derfor vil jeg ut i verden og leve livet når jeg er ung! :-) Makes sense? Hvertfall for meg.
I've got news...

 • Date: 15.mai.2011 | Time: 16:06

Jeg kom opp i skriftlig eksamen i engelsk >:( ! Bare 20 % kommer opp, som vil si at 80% ikke kommer opp. Jeg bare måtte, måtte, måtte være blant de 20 prosentene... Just my luck, right?

Jaja, får se det på den lyse siden da. Jeg får en sjanse til å vise engelsklæreren min at jeg fortjener den 5ern i engelsk! Får nemlig 4, pga. at jeg fikk dataproblemer på forrige heldags og bare innledningen til stiloppgaven lagret seg, som betyr, Andrea får 4-, som betyr at hun må få 5+ eller 6er på tentamen for å redde seg, noe hun ikke klarte, som betyr at hun får 4er i engelsk. PÅ GRUNN AV DE DUSTETE SKOLEPCENE. Fml.

Kom du opp? Evt. i hva? 

Heh.. ja. emokid az.Mulig plassering?

 • Date: 12.jan.2011 | Time: 17:53

Hallo på dere! Midt inn i all øvingen til framføringer osv. så ville jeg si at det er POSITIVT at jeg har fått SLEP-testen før de fleste andre (som reiser med ISE som underorganisasjon)!! Sendte en mail til explorius og spurte om hvorfor jeg måtte ta den så lenge før de andre, og de sa det er en skole som vil ta meg inn, men som trenger resultatene før de kan si 100 % sikkert ja !! Det er bra!! Men det er jo ikke HELT sikkert enda, og de kunne derfor ikke si noe om plasseringen.. :( Men men, ett steg til på veien!! Ah, som jeg har sommerfugler i magen! Da vet jeg hvertfall at letingen er satt i gang!!

Hahaha.. jeg blir gal av ventingen!!

EDIT: Det er ikke bare en mulig skole, men også en mulig vertsfamilie! Så thumbs up for that.Din blogg?

 • Date: 09.jan.2011 | Time: 15:17

Siden jeg er så sykt dårlig til å linke, fordi jeg aldri tar meg tid til det når andre sier at de linker meg, så lurte jeg på om dere kunne skrive linken til bloggen deres under her hvis dere skal på utveksling (hvis dere ikke er der fra før), så skal jeg ordne det så fort som mulig! I promise!

Tumblr_lcodmxgpgd1qe2gkko1_500_large

Elsker dette bildet. // Weheartit

PEACE

EDIT: Kan dere se linkene i menyen? Kan det selv på macen, men ikke på pcen til pappa.. :/ Fint om dere kunne sagt fra, sånn at jeg i såfall kan gjøre noe med det! :-)Diana skrev...

 • Date: 05.jan.2011 | Time: 20:15

Noen spurte meg hva Diana hadde skrevet om meg i søknaden. Vet ikke helt hvem hun er, om hun er områdesrepresentanten eller bare en random person i ISE som så gjennom søknaden min! God knows. Hun har skrevet denne lille teksten basert på alt i søknaden min, og det virker som om det er på en måte hennes inntrykk av meg! Hva tror dere?

Hun hadde hvertfall skrevet litt om meg, og derfor tenkte jeg å poste det. Here it is:

"Andrea was adopted from China when she was just 6 months old. She is a wonderful and precious girl that is creative and ambitious and has a lot of ideas for her future. She is an A student that is very motivated and always interested in acquiring more knowledge. Andrea does have an advanced level of English skills. She loves dancing and attends classes weekly. She is a very caring girl and loves to go to her grandmothers and help her by cooking and cleaning for her. Andrea loves to cook and bake and is often making dinner for her family. She has a dog, Kira that she loves to walk and train every day."

Sykt!Godkjent i USA!

 • Date: 05.jan.2011 | Time: 18:23

Fikk nettopp mail av Explorius om at søknaden min er godkjent i USA! :D FETTTTTT.. skremmende...

OG at jeg skal til Oregon :D!!! Tror jeg, mest sannsynlig!! Står hvertfall Oregon Guaranteed :D

 

OVERLYKKELIG!!

Kan ikke slutte å smile!!JUNIOR/ SENIOR? 11TH/ 10TH GRADE?

 • Date: 02.jan.2011 | Time: 21:25

Herligheet, Maren ( en venninne) har fått vertsfamilie! Gassh jeg er sjalu! Hun fant vertsfamilie selv, derfor hun har fått det så tidlig! Vi var og sto på skøyter i dag, og gjett om samtaleemne for det meste var hva de skulle snakke sammen om på skype senere på dagen!!

But however, i min søknad hos ISE, så hadde Explorius lagt ved en forklaring at man skulle krysse av på 10th grade, fordi vi har ett skoleår mer i Norge enn USA. Spørsmålet var noe sånt: Which grade will the student have completed upon arrival in the USA?

Det som er, er at når man krysser av på 10th grade, så er det jo SELVFØLGELIG (AHH DUSTETE) størst sannsynlighet for at man blir junior (11th grader)!! Gasshhh.. unfair. Det gjorde jo jeg selvfølgelig. Eller stemmer ikke dette? Ville bare forhøre meg med dere, siden jeg har såå lyst til å være senior! Graduation liksom. Åh.. der gikk det i vaksen liksom. Tror jeg.

Vile bare forhøre meg om saken med dere! Hva tror dere? Er det ikke logisk? Tror dere det går an å endre det nå? Eller er det ulogisk? Å, jeg blir gal av å ikke vitee noen ting...

 
EN ANNERELEDES JUL

 • Date: 31.des.2010 | Time: 15:23

Hei! Bestemte meg for å bruke blogg.no :) Beklager for mye frem og tilbake, men nå har jeg bestemt meg! Håper alle har hatt en fin jul, og får en fin kveld/natt! For det er i natt at feirer vi at det er et nytt år, med spennende eventyr og mange opp- og nedturer, et år til å lage nye minner. Gleder meg! :-) Så jeg poster et innlegg jeg skrev på blogspot.com, siden jeg fant det relevant, you know, angående mine tanker rundt amerikansk jul. Enjoy!

Nå er julen her, og jeg ligger og blogger natt til julaften liksom. Jeg er en person som er stoor faan av tradisjoner og høytider, og jeg liker at de feires og utføres til punkt og prikke på min og min families tradisjonelle måte. Men tenk. Om ett år, ett år. Det er egentlig så ikke lenge til. S y k t. Da feirer jeg amerikansk jul. Amerikansk jul liksom. Norsk jul ftw. Det kommer til å bli helt forferdelig rart, og jeg regner med at det er den tiden hvor jeg kommer til å få mest hjemmelengsel. Ikke de tradisjonelle middagene med familie som jeg ellers ikke ser så ofte, ikke pepperkakebaking med kusiner og fettere (WHAT?! det hadde jeg glemt), ikke film med bestieer, ikke juletrepynting med familien lille julaften, muligens ikke snø, pakkeåpning 1. juledag i stedet for på julaften, ikke norsk jul og julestemning. Men selv om ting blir annerledes, så gleder jeg meg.

 

Hva er det jeg har begitt meg ut på? Nei, det vet jeg ikke sikkert! Men noe vet jeg; jeg skal nyte denne julen. Dette sekundet, dette døgnet, de neste ukene. Alt. For det er nå det er tid for å nyte det jeg har og sette pris på det, i stedet for å tenke hvordan ting er om ett år. For ja, det er tross alt ett år til.

 BE PATIENT

 • Date: 22.des.2010 | Time: 13:48

Søknaden min er sendt til USA! Woop woop! Det eneste som gjenstår er at de godkjenner den der borte, også starter jakten på vertsfamilie! Den ble egentlig sendt over dit for lenge siden... hah, jeg er en dårlig blogger. Sorry. men nå venter jeg hvertfall på mer oppdateringer fra Explorius/ISE ang. hvordan det står til med søknaden, og jeg er veldig utålmodig.. mehe... men må jo bare vente!

Må beklage fraværet mitt fra bloggen, men det er ikke akkurat det som er min største prioritasjon for tiden! Mye som skjer, og ja. Mye jeg har lyst, men ikke tid til å skrive. Pluss at nettet vårt er tullete for tiden. Deilig å være ferdig med søknaden da hvertfall..

Så. Jeg vurderer å lage en ny blogg. Blogg.no har hatt en tendens til å ikke ville samarbeide sånn veldig godt med meg for tiden .. så jeg tror nok jeg lager en ny, enten med blogspot.com, eller wordpress. Me får sjå. Jeg kommer til å skrive det her i såfall. :)

Hvordan ligger dere an?STATUS UPDATE!

 • Date: 12.des.2010 | Time: 16:51

Hey there. Jeg beklager at jeg ikke blogger så ofte, men det er faktisk ikke så mye som skjer ang. USA for tiden. Bortsett fra retting av søknaden da. Snart ferdig!

Så er jeg syk, og jeg sov helt siden jeg kom hjem igår til i dag. På fredag dro jeg nemlig til Lillehammer og så Norge-Ungarn under håndball-EM ! Herre min hatt (wtf), det var så gøy! Katrine Lunde Haraldsen ...! Jeg bøyer meg i støvet! Jeg elsker å se på håndball. Har jo spilt håndball i 9 år selv, så jeg er jo fortsatt intressert! Elsker håndballjentene, alle virker så utrolig koselige og hyggelige! Haha, hvordan vet jeg det? Nei, bare hvordan de svarer på intervjuer ogsånt! Også møtte jeg og Elin (en vennine) Gro Hammerseng på  7-eleven igår i gågaten på Lillehammer. Vi bare stirra, og bare "hei..." hahaha, kleint. Jaja, nå har vi vært kleine med Gro Hammerseng da! Det er ikke så dumt! Gleder meg forresten til håndballkampen mot Sverige på TV2 kl. 20.15 etterpå! Åh, jeg håper de vinner, men har en følelse av at det kommer til å bli en jevn kamp. Ok, nok om håndball!

Har funnet ut at jeg ikke trenger å ta vannkoppvaksinen, puuh. Ble litt nervøs for det, gitt! Så skal jeg bare skanne inn vitnemålet mitt fra 10. siden jeg ikke fikk gjort det in the first place. Siden man kunne bare laste opp 1. dokument på den siden "Transcript of grades" i søknaden til ISE. Det skal jeg gjøre i dag! SÅ er jeg done. NAM.

Nå skal jeg spise litt! Har dere noen spørsmål ang. søknaden så feel free to ask! :-)

EDIT: Hva skrev dere på søknaden ang. ant. år dere har studert engelsk? Jeg har jo hatt engelsk siden 1. klasse, dvs. 11 år, men hun ene fra Explorius skrev bare "det hørtes drøyt mye ut?". Men hva skal jeg skrive da? Siden 8. klasse? Selv om vi ikke begynte med et flytende språk før i kanskje sånn 6-7. klasse, så har jeg jo hatt engelsk siden 1.? Dvs. 11 år... ConfusedSPRØYTE OG TILBAKEMELDING FRA EXPLORIUS

 • Date: 09.des.2010 | Time: 23:10

Yes, I did it. Nå sitter jeg her med teen min og den ømme armen min etter at jeg i dag tok min første dose. Ikke yummi. Det gjorde vondt og jeg hater sprøyter. Æsj.

Har fått tilbake søknaden av Explorius og ja.. teit. Jeg må tydeligvis ta chickenpoxsprøyten selvom jeg har hatt vannkopper?! Er det noen andre som også har måttet det? why? skjønner det ikke.. det er ulogisk i mitt hode, hvertfall. Vannkopper er jo sånn once in a lifetime, så det er jo ulogisk at jeg skal ha det en gang til når jeg har hatt det. Weird, I know. Hva tyckar ni? Hva gjør dere?

Så kan jeg ikke bruke ord som weird og freak i brevet mitt, haha. Det hadde jeg.. kremt. Skrev om meg sammen med venninene mine og vi er litt strange og weirdos såeh. Det er litt teit med det brevet, fordi det handler om å skryte mest mulig av seg selv og sitt eget liv, men er det ikke lurt å være litt down to earth og realistisk og skrive litt om hvordan man faktisk er? Eller er det bare jeg som er helt ute på jordet? De bør jo vite litt om mine negative sider også, de bør kjenne meg så godt som mulig, og så riktig som mulig. FML

Så nå har jeg altså 4 eller 3 doser med vannkoppsprøyten, 1 DPT/DT elns sprøyte og 2 hepatitt B sprøyter. ÆSJ. Tarda greier.

Credz for at de rettet den så fort da! hadde regnet med å rette på ting så det er braa at de klarte å gjøre det så fort!

Hehe, må foresten ta et bilde hvor jeg smiler mer. LOL.... det her er faen meg lættis, hva er det jeg driver med?? ah, slask...

heh <3KONTAKT

 • Date: 23.nov.2010 | Time: 20:33

For å kontakte meg, kan du enten legge igjen en kommentar nederst i kommentarfeltet på et av innleggene, eller legge meg til på facebook (link direkte til min facebook profil under "linker" i menyen). Ellers kan dere kontakte meg på mail.

Mailadresse: andrea.rummo@yahoo.no

xoxoFRITIDSAKTIVITETER I USA

 • Date: 17.nov.2010 | Time: 18:51

Slettet det forrige innlegget mitt ang. steder jeg vil se og oppleve, fordi jeg rett og slett ikke vet så mye om USA, og jeg gjør litt research nå for å se om det er noen steder jeg virkelig vil til med god grunn!

Ellers er jeg snart ferdig med min del av søknaden. Når jeg får levert papirene til skolen og vært hos legen så blir nok den største byrden borte. Holder på med albumet og brevet fortsatt, men har lagt inn karakterene fra 9. og 10. og alle andre fakta og ting som bør fylles ut.

SÅ. I det siste har jeg tenkt på hva jeg vil gjøre når jeg kommer til USA. Jeg vet ikke helt hvordan opplegget er, men regner med det er sånne skolesporter og aktiviteter i forbindelse med skolen. :-) Nå danser jeg bare, moderne og jazz, og jeg er dårlig.. mehe. har danset litt forskjellig egentlig, streetjazz, jazz, moderne, hiphop. MEN ellers har jeg prøvd mye gjennom tidene altså: 4 år i kor, 5 år saksofon i korps, 3 år piano, 9 år håndball, 1 og et halvt år volleyball, mens jeg har vært innom fotball, orientering, ridning også og funnet ut at jeg sugde. Tenkte å si noen av det jeg kunne tenke meg:

 


Dans? Tja! Jeg kan jo gjøre sånn som hun her, ofc. NEIDA. jeg danser moderne og jazz, og bare for gøy, så er ikke god i det hele tatt. Får vel se hvordan nivået er ! :-)

 

 


Volleyball? Kanskje jeg tar det opp igjen - synes det vel egentlig var ganske gøy! Får se :-D


(dette er en scene, lol)

Drama? HAHA meg og drama, i know, men jeg elsker å synge og danse - ikke god på det nei, men hadde vært gøy!!

 

 

Hva har dere andre tenkt? Noen andre forslag? :-D Fotball (soccer) er ikke noe for meg, bare så det er sagt! Pleier å bomme på ballen..haah flaut.

 

 

xoxoUTVEKSLING TIL USA 11/12

 • Date: 10.nov.2010 | Time: 19:01

Hvor: USA

Når: Skoleåret 2011/2012

Organisasjon: Explorius i Norge, og ISE i USA

Kommer sikkert mer etterhvert :-)

PS: Om du vil lese mer om hvorfor jeg ville dra på utveksling, trykk her. Synet mitt har tydelig endret seg etter at jeg skrev det, jeg kommer sikkert til å linke til det hvis jeg skriver om det etterhvert!UTVEKSLINGSBLOGGER

 • Date: 09.nov.2010 | Time: 20:31

Dette er blogger skrevet av utvekslingsstudenter som reiser samtidig som meg (11/12).

André K i USA  - ISE

Anna i USA

Camilla i Minnesota, USA - ICES

Christina i USA - ICES

Eline i Oregon, USA - ICES

Elise i USA

Hanne-Mari i USA - ICES

Ida i USA

Juni i USA

Kristin i USA

Kristin i USA 

Lene i USA - ISE

Madelen i New York, USA - ASSE

Maren i Kentucky, USA - CETUSA

Hvis jeg ikke har skrevet deg opp, så er det bare å legge igjen bloggadressen, land, evt. stat og evt. underorganisasjon i kommentarfeltet nederst.

PS. Har ikke lagt inn alle enda.. Tar litt tid!OM MEG

 • Date: 07.nov.2010 | Time: 12:48

 

Jeg heter Andrea, er 16 år, går på Foss vgs i Oslo. Vet ikke helt hva dere vil vite om meg, jeg. Haha.. jeg er en jente.. obviously.. jeg er brunette ... når jeg først blir obsessed with something så blir jeg VELDIG obsessed! Er ironisk, ofte, mye, og om alt og ingen ting! Liker når folk har selvironi, thumbs up! Adoptert fra kinaa.. jaa.. hm. mer? JA selvfølgelig. Drar til USA 11/12 og gru-gleder meg! men gleder meg mest, da! Ganske utadvent egentlig, men på en måte sjenert også. Hvis du skjønner?  lolle

Som person liker jeg å tenke at jeg er et lite mysterium (haha lolllll), nettopp fordi det er litt sånn at når mennesker tror de kjenner meg godt og liksom kjenner meg ordentlig så tar de feil. Er nok en sånn person som skyver folk litt unna når jeg føler de kommer for nære meg. Det er jo egentlig litt dumt, siden jeg tenker sånn, når jeg skyver folk unna meg og ikke viser at jeg kan snakke om alt med dem, så føler ikke de at de kan gjøre det samme med meg. (Vet dette veldig godt, og prøver å endre på det ja....)

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, går i 1. klasse på Foss, er ikke helt fornøyd, har noen venner som jeg er kjempeglad i og vi er ganske close, ellers så er mange vennskap borte etter at vi startet på vgs... Veldig synd :( Er nok det folk liker å kalle litt nerd ja, men haha det er vel bare bra? (eh nei, Andrea, daah)

Denne bloggen handler om livet mitt før avreise, som inkluderer alle forberedelser og tanker osv. Kanskje dere får med dere noen dype innlegg, omg, jeg er så dyp ass. 

 

Elsker dans btw, so you think you can dance er elsk. Og one tree hill og vampire diaries <3 Ian somerhalder is my dreaaaaaam <3 

 

XOXO <3

 

 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

WELCOME


Reiser til USA skoleåret 2011/2012 for å være utvekslingselev gjennom Explorius/ ISE. Kommer til å blogge under oppholdet, men også om evt. forberedelser og søknadsprosessen. Stay tuned, hvis du vil følge mitt livs hittil største reise!

WISE WORDS


  "Our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do"

  "No one is in control of your happiness but you; therefore, you have the power to change anything about yourself or your life that you want to change."

  "We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing."

LATEST POSTShits