Den første uken i ny familie

Hei! Da er jeg godt plassert her på rommet mitt hos familien Taylor! Elsker rommet mitt, ikke bare det at det lukter deilig fra mitt nye bath and body works lys, men også fordi jeg elsker senga, stilen her og alt! De har kjøpt små ting til å plassere rundt omkring for å gjøre det personlig :-)

Liker den nye vertsfamilien min kjempegodt! De er utrolig koselige og kaller meg for datter når de presenterer meg til nye folk! Søte :-) Vertssøster lagde en liten plakat/ notat til meg der det stod noe sånt som: velkommen andrea, dette er ditt nye rom!! made by: haley taylor. haha! Hun ga meg også en justin bieber plakat hvor du kan gnikke fingeren på et lite bilde av parfymen hans, også lukter det haha. Skulle kanskje ikke nevnt at jeg synes Justin Bieber har fin stemme... He he. Den henger fint på veggen min nå da! 

Første uken hadde jeg friiiii :-) Fordi min nye skole hadde finals! Så da var det bondingtime med for det meste vertsmor men også resten av familien! Så på Haley ta ridningstimer - hun har en egen ponny! Dro med vmor for å gjøre unna ærender, fikset telefonen min, kjøpte ting til rommet, så på hesten til vertsfar bli trent, dro på besøk, dro på youth group meeting, dro til Eugene for en natt osv.

Så har rukket å være opptatt! Uansett, så er det som alltid vanskelig å tilpasse seg ny familie. Det er alltid noe nytt, selv jeg nå har gått gjennom det å tilpasse seg to andre familier, så er denne tredje annerledes. Så det er aldri det samme. Men jeg prøver å ta tiden til gode, og jeg føler at jeg klikker utrolig godt allerede! Dette lover godt! 

Suger på å ta med meg kameraet rundt - men legger ut bilder på facebook en gang i blant!!! 

Hadet bra!!!!

Maren

07.feb.2012 kl.23:58

Så utrolig glad på dine vegne, dette fortjener du. Håper du koser deg masse, også må vi snakkes snart <3

lulaiusa.blogg.no

08.feb.2012 kl.18:55

kan du ha spm runde og ta bilder av det nye rommet?

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits