We cannot become what we want to be by remaining what we are.

Seriøst dette er noe som har vært stuck i hjernen min i det siste. Jeg tenker alltid over det jeg kunne gjort, i stedet for det jeg gjør. Sannheten er at etter alt dramaet i min forrige by, etter å ha bli behandlet som hundedritt av voksne mennesker, har jeg vært mer stille. Og nå har jeg begynt å komme tilbake til meg selv igjen, snakke mer med folk, og har endelig en følelse at jeg vet hvem jeg er på Crook County High, og hvem som er vennene mine. Så må jeg dra. Igjen. Forlate alt som nå har blitt trygt, som nå er vanlig, og de kjære menneskene jeg har blitt så glad i.

Sannheten er at jeg gruer meg noe jævlig. Jeg er så redd for alt som kan skje. Helt ærlig, jeg prøver å bare nyte tiden her og ikke tenke på det for mye, for da begynner jeg å grue meg. Alt som er nytt er annerledes, og alt som er annerledes er skummelt. Jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg gjør virkelig det, for denne familien er virkelig søte. Jeg er redd for å ødelegge muligheten jeg har rett foran nestetippen min. Folk sier at man må tenke før man handler. I mitt tilfell vil jeg bare gjøre det motsatte. Jeg må gjøre det beste ut av dette, jeg må gå utenfor min egen komfortsone og jeg må snakke med mennesker igjen. Ikke tenke, bare gjøre det. 

Så klisje som det er så er life too short to put it on hold. Det er lett å si, ikke like enkelt å leve etter. Tro meg.

Sorry for at jeg er så dårlig på å ta bilder men mistet mobilen på bakken i dag så den funker ikke, og kameraet, ja det er jeg for lat til å drasse med meg. Men hei, jeg nyter livet da.

 

 

 

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits