Den siste tiden pt. 2 - Feiring av kinesisk nyttår og vanlig nyttår!

Da er jeg hjemme fra en koselig kveld med masse kinesisk mat, noen av de kinesiske utvekslingsstudentene (det var 4 av dem) hadde på seg tradisjonelle kinesiske klær og andre bra mennesker. Vi feiret kinesisk nyttår med en vertsfamilie i Bend som har en kinesisk utvekslingstudent, også ironisk nok vanlig nyttårsaften med den familien, og min nye vertsfamilie! Det var superkoselig! Masse god mat! Veldig sånn, hva heter det, spicy (he he), men det var så bra så! Jeg liker virkelig den nye vertsfamilien min så langt! De er superkoselige, alle sammen! Vertssøster elsker Justin Bieber og hun bare "YES OMG, HE IS MY LIFE" haha, hun er den søteste! 


mine søte soon-to-become host-cousin og host-sister on New Years Eve! :)

Ironisk nok så feiret jeg også nyttårsaften med min nye vertsfamilie, utenvitende om at disse menneskene skulle være en stooor del av mitt nye år! Synes det er litt ironisk og gøy å tenke på! Føler liksom at det er litt meant to be. Uansett. Nyttårsaften feiret jeg jo med en annen vertsfamilie, fordi vertsmors mor døde, og begravelsen var den helgen. Så da overnattet vi hos noen andre! Noe jeg synes var superkoselig! Var MASSE god mat! Og hele min nye vertsfamilie (ironisk nok igjen), inkl. tanter, onkler, søstre, kusiner og fettere! Så det er litt gøy å tenke på! 


Meg og den kinesiske utvstudenten som vi overnattet hos! 

Litt på etterskudd, godt nyttår! Neste uke er finalsweek, og min siste uke her i Prineville! Så har en følelse av at den kommer til å gå rimelig sakte! Men så er det winter formal på lørdag! Og flytting på søndag! Har mye å glede meg til, men også mye å grue meg til da for å si det sånn! Xoxo <3

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits