STOKA! VERTSFAMILIE NR. 3!

Da har jeg fått ny vertsfamilie!!! Vertsfamilie nr. 3, i by nr. 3 og på skole nr. 3! Så dette blir så bra atte! Har møtt de før! Består av vertsmor John, vertsmor Sheryl og vertsøster Haley (12)! Gleder meg noe sykt! Feiret nyttår med denne familien fordi det er venner av en familie som jeg og Bella besøkte fra onsdag-søndag rundt nyttårsaften! Dette blir bra! Haley er så søt, elsker sminke og skikkelig jentejente! Blir braaaaaa! Ble ikke så godt kjent med de på nyttårsaften, men de var kjempe koselige!!! 

Gleder meg!! 

 

Tonje

18.jan.2012 kl.18:22

Gratulerer! :D

hedda

18.jan.2012 kl.18:24

Så braaa, Andrea! Dette blir sikkert supert <3

Elise

18.jan.2012 kl.20:21

Hvorfor bytter du familie? Er det fordi du har problemer med familiene, eller er det sånn opplegg du har valgt for å oppleve mer av USA liksom ? :D Kjempe bra blogg, og leser den hver dag så det er bare å blogge mer!! :D

Andrea

19.jan.2012 kl.01:28

Elise: Jeg er ikke på et sånt program hvor jeg må bo i tre forskjellige hjem, men det har bare blitt sånn! Etter at jeg flyttet inn i min andre vertsfamilie, flyttet forloveden til vsøs (de er 17 år.. welcome to america) inn og den kinesiske utvstudenten flyttet inn på rommet mitt og i sengen min! Så det var ikke plass til begge. Pluss at vi hadde en del problemer med vertsfamilien, og kontaktpersonen mente at jeg ikke klaffet utrolig godt med familien. Så da ble det bytting igjen! Tusen takk :) Setter pris på det!

idaainusa

21.jan.2012 kl.08:34

Lykke til! Er virkelig glad for at jeg er fornoyd med vertsfamilien min..

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits