The hardest thing to learn in life is which bridge to cross and which to burn.

Før jeg dro på utveksling så var jeg veldig usikker på om dette faktisk var noe jeg ville. Jeg tenkte på alt jeg ville gå glipp av ved å være hjemme, alt det som skjedde der. Sannheten er at det er de som er hjemme som går glipp av noe, og dette er den beste beslutningen jeg noen gang har tatt.

Jeg husker så vidt livet i Norge. Nei, det er løgn for jeg husker det så utrolig godt. Det er jo det jeg savner når jeg har hjemmelengsel, men likevel så virker det så lenge siden. Så langt borte. Det som er nå, er nå normalt. Det er så mange ting som har forandret seg allerede. Så mange ting som ikke betyr noe lenger, så mange ting som betyr mer enn før. Så mange mennesker som betyr noe for meg, og så mange mennesker som påvirker meg uten at jeg en gang kjenner dem. 

En venninne spurte meg her en dag om jeg følte at jeg hadde forandret meg mye, og sannheten er at nei, akkurat da følte jeg meg akkurat som den samme gamle meg. Det er jeg jo. Uansett, når jeg tenker på det, så har livet forandret seg utrolig mye siden jeg forlot fedrelandet. Verdier som var uviktige før er nå viktigere enn noen gang. Tankegangen min har forandret seg. Uansett har alt vært utrolig tøft, og mest sannsynlig det hardeste jeg har gått gjennom, men det er jeg så utrolig takknemlig for! For nå har jeg rett og slett mer peiling på hvilke valg jeg bør ta; hva jeg vil, hvorfor og hvilke mennesker jeg vil ha i livet mitt enn noen gang. 

Det er mest av alt takket være de to fantastiske månedene på Central Linn, med så utrolig mange bra mennesker. Savner alle!!  Samtidig er det også pga. de vanskelige tingene som har skjedd, menneskene som har tatt seg en tur innom livet mitt, og de store kulturforskjellene.


Folk fra CL sender meg søte tekstmeldinger <3 Her er en fra Emilee <3 Gjør det vanskelig å let go & move on...


Elin

23.des.2011 kl.11:01

Du er herlig du, andrea! Så utrolig stolt over deg som klarer alt, og holder ut alt <3

Savner deg <3

petter

26.des.2011 kl.23:48

love u

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits