Life is good daa da da

I dag var alt i alt en bra dag, selv om det var mandag! Selv om jeg hadde kjemiprøve på sparket! Og historieprøve! Og selv om jeg ble igjen etter skolen for å øve på matte med mattelæreren min og selveste Kirsti! High five for nerder! Elsker virkelig mattelæreren min, hun er så sinnsykt morsom haha. Har egen spesiell latter hun ler med når hun tenker grove tanker! Samtidig er hun liksom sånn koselig! 

Er så dårlig på å ta bilder for tiden! Men dagene går i ett! På fredag morgen drar jeg til Coleen <3 Hun er så morsom og jeg savner henne masse! Siden vmor skal til Salem og Corvallis og gjøre unna noen ærender, så kommer Coleen og plukker meg opp på fredag og kjører meg tilbake lørdag. Så da blir det kvalitetstid med Coleen og Brenna (xvertsniesen min, haha)! Er nesten som å komme hjem igjen! Rar følelse. Ble ikke noe nøtteknekkeren men skal tilbake til dem og se Wicked i April! Åå kjenner jeg gleder meg allerede.

Har vært syk fra torsdag-søndag, men da måtte jeg i kirken og på juleutvekslingsstudentsammenkomst! Heh. :-) Tok ingen bilder, men venter på at noen skal sende meg så da blir det bra. Lagde riskrem med bringebærsaus! 

Da blogges vi vel ikke før jeg er tilbake fra Portland og Salem. Nå venter anatomilekser og blåfjell! Preikas.


 

 

Maren

14.des.2011 kl.03:27

Goodgood sweetie <3

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits