bonjour tout le monde!

Un peu french skills right there. Oui oui. BOOOM YEAh. God kveld eller god morgen, whatever it is. Har hatt ett par bra dager på skolen nå, bare at jeg har sovnet i 6th period de to siste dagene. La oss bare håpe jeg ikke snorker.

Dagene går virkelig i ett for tiden! I USA merker jeg at jeg har så mye mer rutine på alt jeg gjør, liksom det samme hver dag. Kanskje det har noe med at jeg ikke kan komme meg steder uten å bli kjørt, eller kanskje det er fordi jeg er for kjedelig til å finne på noe nytt å tilbringe livet mitt på.

Har ett par dilemmaer. Coleen, vertssøster fra forrige familie vil at jeg skal komme på besøk til dem en helg og hun vil ta meg med å se enten en ballett eller et show. Nå står det mellom Nøtteknekkeren om en og en halv uke, eller Wicked i mars. Hva synes dere? Savner henne utrolig mye, hadde hennes familie vært min vertsfamilie tror jeg dette året ville vært perfekt! Rett og slett, vi fikk og har et utrolig godt forhold! Så vet ikke om jeg klarer å vente til mars! På en annen side så er ikke Jen hjemme i Portland, et av barnebarna til x-vmor nå i julen, og jeg ville gjerne møtt henne også! 

Har også une petite problem. Må nemlig lage noe norsk mat til juleutvekslingsmøte på søndag. Vet ikke hva jeg vil lage. Help please.

Nå forventer jeg at dere hjelper meg her. He- he....

Har jeg nevnt at jeg er såå glad i vfaren min her? Hadde det ikke vært for han ville det vært problematisk å bodd i denne familien for å si det sånn... Verdens koseligste! Blitt liksom noe mellom far og bestefar altså. 

Dett var detttttt for nå. 
Peace out.

"There are things that we don't want to happen, but have to accept, things that we don't want to know, but have to learn and people we can't live without, but have to let go."

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits