Those little things that make you live, laugh and love

På fredag hadde vi assembly for å introdusere alle vintersportene og liksom "sette pris på" høstsportene og de som drev med det! Senere på kvelden kom vsøster sin familie, hun har tre barn, på besøk fra Salem. Vi forberedte oss på familie reunion og stor thanksgivingsammenkomst på lørdagen.

F

Lørdagen kom og gjestene kom rundt kl. 10.00 og hjalp til med tilbreding av mat osv. Rundt 40 stk. kom, så det var ganske mange! Dum som jeg er, tok jeg ikke så mange bilder, men noen av søte Addison! Hun er kvart norsk, haha :-) Vmor tilberedte sinnsykt mye mat og jeg var såååå mett. Som norsk jul. Bare med turkey! Vi lagde sånn svær turkey som man bare ser på filmer, men vi kuttet den opp i mindre biter når vi skulle servere, da :-) Alt i alt en bra dag!

Søndagen dro vi inn til Bend og handlet litt klær til Jakob, kjæresten til Katharina og planen var egentlig å dra til Macys også, men vi måtte innom en dyrebutikk først, fordi de ville kjøpe to lovebirds i jubileumspresang til hverandre, og dyrebutikken stengte tidlig! Gjett hva vi kom ut med fra dyrebutikken. To lovebirds og en valp! YAY! Har ingen bilder av valpen enda, og den er ikke hjemme atm, men poster bilder senere! Det er en blanding mellom varulv og alaskan malamute! Kjempesøt! 
Igår hadde vi noen folk på besøk, bl.a. utvstudenter fra Brasil, Belgia og Danmark og vi lagde alle vår egen rett fra hver vår nasjon! Gjett hva jeg lagde! FISKEGRATENG MEHE. Lol.

Idag skal jeg mest sannsynlig på Kino med Caroline og se den nye Twilightfilmen men ikke hvis ikke kontaktpersonen kommer snart! Hun er veldig treg! Og vi skulle egentlig spise først! Så får se om vi rekker det, eller om vi må utsette det til en annen dag!

Det var det! God morgen Norge! (Lol, er ikke morgen før om 5 timer men...

xoxo <3 

Martine

23.nov.2011 kl.22:21

Blanding av Varulv faktisk... :P

Så utrolig fint å høre at du koser deg!

Er bittelitt misunnelig kan du si!

Gleder meg til du kommer hjem og snakker flytende både amerikansk og mandarin :D

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits