Min tid i USA pt. I

Nå sitter jeg her, og har vært i USA i litt  over to måneder. For å være ærlig så er det mest sannsynlig de to månedene i hele mitt liv hvor jeg har lært mest om meg selv og hatt mer motgang enn det jeg trodde var mulig. Det har også vært to måneder hvor jeg har opplevd mer enn jeg noen gang kunne spurt om, hvor jeg har møtt flere koselige mennesker enn jeg noen gang hadde trodd jeg ville møte, og hvor jeg har sett flere steder enn jeg kunne bedt om.

Nå har jeg vært her i Prineville i to uker, og jeg liker meg sånn nogenlunde! Har ikke blitt kjent med så mange enda, for er ikke med på noen sport nå i vintersesongen. Vmor var ikke så veldig keen på å komme å hente meg hver dag etter skolen, så føler meg en smule loner! Men det skal forandres på!

Kommer ikke over hvor close det var mulig å komme med mennesker på 2 måneder. Jeg ble virkelig close med mange og har noen venner jeg tror jeg kommer til å holde kontakten i lang tid framover med fra Brownsville. Folk der er så utrolig søte! Savner alle, både trenere, lærere og alle de søte vennene mine derfra. Det var akkurat mennesker som de som jeg håpet jeg ville treffe når jeg dro hit. Derfor det var så utrolig kjipt å måtte bytte skole og by. Planlegger et besøk tilbake før jeg drar, kanskje to, men ingen ting er sikkert enda.

Her er et lite bildedryss litt sånn etter begynnelsen i NY til den siste tiden i Brownsville.

NEW YORK

FillipPENDELTON ROUND-UP

Dette var helt utrolig å se! Så western og så cowboy-ish! En ordentlig rodeo, og når folk snakker om rodeoer her så er the Pendelton Round-Up the rodeo. Kjørte 6 timer med familien Wallace og sov over 4 netter i deres campignvogn! Vi campet på parkeringsplassen på Walmart med to andre familier med søte barn! Virkelig en opplevelse!
Jaine - verdens søteste jente!!!

Bursdagen min var mens jeg var der, og de kjøpte kake og is og kort og greier og greier!!! Så koselige mennesker, jeg kjente de så vidt! 

Har mange flere bilder å vise, og mye mer å skrive, så kommer nok en part 2 og muligens part 3 de neste dagene! Har jo thanksgiving break nå, så en uke off, pluss at i morgen har vi assembly! Blir gøy å oppleve! Hadde også tenkt å begynne å blogge igjen, og vi får se om jeg kommer til å gjøre det! For en og halv ukes tid siden hadde jeg en ikke så koselig samtale med mamma, med nyheten om at hun hadde fått kreft. Dette var selvfølgelig et utrolig stort sjokk for meg, men legene sier det er en snill type brystkreft og at det er gode prognoser så akkurat nå velger jeg å håpe på det beste! Gjør hele situasjonen med å måtte starte på nytt mye hardere for meg, men jeg prøver å leve så normalt som mulig, for jeg vet at er det noe mammaen min vil, så er det at jeg skal nyte tiden her så mye som mulig!

Nå skal jeg dusje også busselalle!

Savner dere der hjemme <3

xoxo

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits