Ny start!

Nå sitter jeg her ved bordet i ett nytt hjem, med min nye vertssøster og vi følger de nye reglene som vertsmor har satt angående pcbruk. YAY! 

Så ja, jeg har byttet vertsfamilie, jeg måtte også bytte skole og by. Det er veldig veldig veldig bittersweet fordi jeg var så glad i min forrige skole og menneskene der, og alt, og flere familier der tilbød seg å ta meg inn. La oss bare si at ting ble komplisert for noen mennesker. Får ikke lov å skrive så mye om alt som har skjedd tror jeg. Men nå er jeg her da, i Prineville, Oregon.

Familien består av Katharina (17), Bella som er en utvekslingsstudent fra Kina (18), vertsmor Teri og vertsfar Stan. For ikke å glemme Misty og Buddy, de to hestene de har, og hunden Pilot! Og katten og kattungen da. Men jeg liker familien min her, og har også fått ny kontaktperson som var veldig bra, og jeg liker min nye så det er tres bien. Har bare hatt en vanlig skoledag, så føler ikke jeg kan uttale meg så mye om jeg liker menneskene der eller ikke enda... Men men. 

Vet ikke om jeg skal fortsette med bloggingen! Kanskje, kanskje ikke. Vurderer det, men jeg måtte bare komme med en kjapp oppdatering!! Setter pris på alle bekymringene som jeg vet at de nærmeste hjemme i kjære Noreg har hatt, savner alle supermasse!!!! Dere aner ikke. <3 

Og Maren, jeg er kjempeglad i deg!! Vet ikke hvordan jeg skulle kommet meg gjennom alt dette uten deg <3 

For now, Andrea <3 

Maria Flor

02.nov.2011 kl.05:27

du må fortsette å blogge! er glad for at du forhåpentligvis har det bedre!

hedda

02.nov.2011 kl.20:39

åå, så bra du har blitt omplassert!:) håper alt ordner seg for deg nå <3

kan vi forresten skypes snart? ville vært kos å snakkes på ordentlig lizzzzmmmmmm! :)

kleem <3

Maren

02.nov.2011 kl.22:54

Awww! Du vet at du er fantastisk du også. Har vært utrolig deilig å høre stemmen din, det hjelper så utrolig mye på de litt tøffe dagene (som ikke er så ille egentlig). Love you so much, vi får ta en liten phonedeit snart synes jeg. <3

Ingrid

04.nov.2011 kl.17:12

Å nå ble jeg glad!

Håper du får det bra dohma, det fortjener du!

Tenker på deg her i Norge, skal hilse massemasse fra shoma! haha

<3

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits