BROWNSVILLE, OREGON!

//happyface


I natt rundt kl. 3 sjekket jeg profilen min på ISE for siste gang før jeg skulle legge meg, and guess what!? Jeg har fått velkomstfamilie! :-) Jeg skal bo i Brownsville, Oregon, en liten by på 1700 innbyggere som ligger midt mellom byene Albany, Eugene, Lebanon og Sweet Home! :-) ca 20-30 min. unna alle sammen. Det er en veldig liten og litt historisk by føler jeg. Når jeg ser på bilder derfra tenker jeg på sånne filmer fra gamledager! Just take a look:


Skal gå på Central Linn High school som har rundt 370 elever - ikke for stort for min del! Haha komisk at de har kobraslangen som sånn maskot eller symbol, i og med at jeg hater slanger! Det vet dere som kjenner meg! Klarer ikke engang å se på bilder av de, og lucky enough så henger det et stort bilde av en i gymsalen. YAY ME! 

Dette er jo min andre familie etter at jeg takket nei til den første, så jeg ble så lettet når jeg endelig fant det ut! Sånn det ser ut nå skal oppholdet mitt starte hos en enslig dame som er pensjonert og rundt 75 år! Kan jo bli veldig koselig det! Vet ikke hvor lenge det blir at jeg skal bo der heller, alt fra to dager til to uker til et halvt år til et år! 

Det jeg vet er at hun har to katter og bor i bondedelen av Brownsville, som vil si litt ute på landet. Hun går i kirken og vil at jeg skal være med, noe jeg ikke har noe i mot even tho jeg ikke er kristen (jeg vet egentlig ikke helt hva jeg er... heh, kanskje hinduist?!). Hun liker kunst og virker generelt som en veldig koselig dame! 

Så dette blir bra!! Men hverdagen min er selvfølgelig ikke uten spenning nå som jeg vet at dette bare er en velkomstfamilie. Hva betyr det egentlig at det er en velkomstfamilie? Jeg har ikke engang skjønt det helt! Er det en mulighet for at jeg skal bo der hele året? Huh? 

 

Maren

01.sep.2011 kl.02:06

Jeg er så utroligutroligutrolig glad på dine vegne, du aner ikke hvor DEILIG det var å få den facebookmeldingen. Eller du vet det jo sikker, for det var vel tusen ganger bedre for deg! Uansett, så blir dette sikkelig bra - I can feel it. Hvis jeg husker riktig er welcome-family sånn som bare "passer" deg en liten stund (2 ukerish) før du kommer til din "ordentlige" familie. Eller så var det arrival family... Jeg husker ikke.... Uansett, er kjempeglad i deg. Vet du når du drar forresten? <3

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits