Utvekslingsutfordring

Nå har jeg fikset på designet på denne bloggen, og jeg postet et utkast av et innlegg i går, bare for å liksom ha et innlegg når jeg forhåndsviser designet i arkiv (i og med at jeg ikke hadde postet noen innlegg i hele mars), så hvis dere leste deet, så ja. Kanskje jeg poster det senere! Har ett lite problem med designet, på skolepcen og macen min så er det bare de 3 øverste innleggene som liksom har det "nye designet" og liksom denne skriftstørrelsen osv. Lurte på hvordan designet mitt ser ut på deres pc/mac? :-) Og hva synes dere om det? Let me know with a comment below, lol, det rimte.

Nå poster jeg også utfordringen som har ligget i arkivet en god stund! Here you go.

Hvor skal du dra på utveksling?

The United States of America !

Hvilken organisasjon reiser du med?

Explorius og har ISE som underorganisasjon. Har ikke noe negativt å si om Explorius, de svarer mailer fort og informerer meg godt om alt som skjer i fremtiden (som er planlagt). ISE derimot er kanskje litt trege? Hvertfall mitt inntrykk.

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

Det er noe jeg faktisk ikke bryr meg så mye om. Familien som teller mest, men selvfølgelig ville det vært deiligere med en stat litt varmere klima enn det vi har her. Uansett så er jeg villig til å ta utfordringen på strak arm dersom jeg skulle havne på et konservativt sted, et lite sted, et større sted eller et sted som ved førsteinntrykk faktisk kan være ganske likt Norge.

Har du fått vertsfamilie eller gjort stats-/regionsvalg?

Nei, nei og nei! Venter fortsatt i spenning på familie, og hadde først statsvalg, men jeg fjernet det!

Skal du på forbredelsesleir?

I utgangspunktet skal jeg til NY på Soft Landing Camp, men det er jo ikke 100 % sikkert, fordi avreisedatoen skal klaffe med skolestart eller evt. når vertsfamilien vil at jeg skal komme!

Hva gleder du deg mest til?

ALT. Nedturene, oppturene, møte nye mennesker, berg- og dalbanen, ny kultur, spesielle amerikanske anledninger osv. Tror alt kommer til å bli en del av hvem jeg er når jeg kommer tilbake, og jeg tror alt kommer til å forandre meg på en positiv måte!

Hva gruer du deg mest til?

Gruer meg til å dra fra mamma og pappa, og vennene mine, og hunden min, da. Jeg gruer meg kanskje litt til å få vertsfamilie, fordi da blir alt så mye mer realistisk og jeg er ikke akkurat veldig forberedt på dette. Tror det egentlig var litt spontaniteten i meg som fikk meg til å gjøre det. Uff, nei, jeg vet ikke.

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Har tenkt litt på dette, og jeg er ikke helt sikker. Det blir jo kanskje ingen ny sport for min del, i og med at jeg har spilt volleyball før og jeg danser! Det er vel de sportene jeg tenker mest på, og muligens tennis hvis skolen tilbyr det! Tar det litt på sparket!

Hva tror du du kommer til å savne mest?

Har skrevet et helt innlegg om dette, så trykk her for å komme direkte til det.

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?

Har tenkt på det, mulig jeg blir hos familien, men har også tenkt på Hawaii og vestkysten! Er virkelig ikke sikker. Mulig østkysten og, vi får se! ISE har jo organiserte turer, så hvem vet?

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt.

LA <3


NY <3San Francisco <3

Litt usikker på nr. 4.. kanskje...Dårlig bilde, men... Las Vegas ! :)

EDIT: TULLAA.. WILMINGTON, NC OFC <3 hahha one tree hill nerd ja.. heh. dorky

Tror du dette blir et bra år?

Jeg vet at det blir det! UANSETT hva som skjer, tror jeg at jeg kommer styrket ut av situasjonen!

Hvilke blogger leser du av de som er på utveksling nå? (Et lite spørsmål jeg la til selv)

http://heddainusa.blogg.no

http://martinaiusa.blogg.no

http://mly.blogg.no

http://oneyearincali.tumblr.no

http://jannehuse.blogg.no

http://amandafl.blogg.no

http://elineiutah.blogspot.com/

 

Eline i utah

04.apr.2011 kl.22:13

sa klart har jeg tid til a svaare :) det er jo bare veldig hyggelig, a jeg onsker bare a hjelpe de som skal ut neste ar! Nivaet pa skolesporten er forkjellig fra ar til ar sa klart. Hvis du ender opp pa en stor skole, blir det vanskligere a komme seg inn pa lag, jeg gar pa en skole med mellom 3000-4000 folk, derfor var try-outs helt jaevelig, men sa verdt det etter pa!

Uansett burde du prove, jeg har noen venninner som kom pa skole med litt under 1000, der trengte de a ga pa tryouts, men alle som ville kom inn pa laget. Men jeg anbefaller deg virkelig a bli med!

Veel, i starten kommer alle til a ville snakke med deg, du er veldig ... hva kan jeg si.. eksotisk? etter hvert er det ikke sa spennende, sa da er det din oppgave a holde kontakten oppe. Hvis du er med pa en sport ser du jentene hver dag og de kommer alle til a bli dine venner, fordi dere er en sappas stor brikke i hverdagen for hverandre.

Det med penger er det litt vanskelig a svare pa, jeg har ikke en spesiell sum hver mnd, litt mer at jeg forteller foreldrene mine hva jeg skal og hva jeg trenger penger til. de er veldig snille sann. Men det er alt for lett a bruke alt for mye penger.. bruker mer her enn det jeg gjorde i mnd i norge, men det er jo kanskje ogsa fordi mye av det foreldrene mine ville ha kjopt for, ma jeg na kjope selv.

jeg har ikke vaert sa veldig emosjonell mens jeg har vaert her, har heller ikke hatt hjemlensel. Husker jeg slett litt i september-oktober-november pga familie problemer, de har vaert det vanskligste jeg har vaert i gjennom mens jeg har vaert her. Grunner til at dette ikke er nevnt pa bloggen, og at jeg ikke blogget mye disse mnd. Ellers er det bare kjedlige ting med kjaeresten hjemme i norge som har fatt meg til a skrive visse ting pa bloggen for, hvis det var det du siktet til. men etter at jeg dro hjem til norge for noen uker siden for a vaere med pa en begravelse fikset ting seg og na nyter jeg livet her for det fulle!

Haper svarene var til hjelp! :)

Hilde

04.apr.2011 kl.22:41

Ganske enig, og så tok den litt for lang tid. Synes slutten av del to skillte seg litt ut med at den var litt mer krevende.

bare kjekt det, linker selvfølgelig tilbake :)

Hannah Christine

04.apr.2011 kl.23:57

Åh, gleder meg vilt til NY! Innleggene ser forresten helt like ut nedover :)

Sv: Hoho, det er ikke bra, vettu. Jeg har gått fra 4-5 i naturfag til 2 pga. jeg spiller for mye tetris...... Men nå har jeg sletta det på facebook, så nå er klar for sivilisasjonen igjen!

Sofie i Arkansas, USA

05.apr.2011 kl.10:54

Gleder meg så til avreise :) Blir supert! Innleggene ser helt like til meg også!

Sofie

05.apr.2011 kl.22:45

SV: Joda, kan sikker skrive et innlegg om familien. Kan jo høre med dem om jeg får lov til å legge ut bilde av dem også! Lykke til med ventingen, husker hvordan det var selv. Var sikkert innom mailen hvert tiende minutt! :D

Sofie

05.apr.2011 kl.23:25

linker deg forresten!

Julie

07.apr.2011 kl.22:54

Fin blogg :) Selvfølgelig kan du linke meg! :D

oline

08.apr.2011 kl.10:19

Hei!

Jeg har byttet blogg (hadde http://www.olineusa.wordpress.com) til http://www.usaoline.blogg.no. Hadde deg som link på den gamle bloggen min, så har overført linkene til den nye bloggen, så har linket deg der også. Vil du linke meg tilbake, så hadde det vært supert!

bellastella

10.mai.2011 kl.16:31

Jeg har fått familie i georgia, er kjempe glad. Reiser med Explorius og ISE :)

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits