Hva kommer du til å savne mest?

Jeg kommer til å savne utrolig mye! Får litt krampe inni meg av bare å tenke på det! Liksom, alt fra små detaljer til større ting som gjør at jeg faktisk har lyst til å stå opp om morgenen. Men materialistisk som jeg er, så kommer jeg nok til å savne et par ting og:

- Familie, mamma og pappa. Jeg kommer til å savne de ganske mye, men faktisk kanskje mormor mer. Tenker at det kan bli litt godt å være borte fra mamma og pappa, egentlig. Men mormor derimot! Hun er den beste mormoren! Hun er alltid så blid og glad når jeg kommer på besøk og forteller meg alltid hvor glad hun er i meg og at jeg er go' jenta hennes ogsånn :) ! Er kjempeglad i alle sammen, og kommer til å savne familiesammenkomster samt høytider osv. med familien :)

- Venner! Selvfølgelig! Tror jeg kommer til å savne bestien min og alle gode venner som jeg allerede nå er sikker på at jeg ikke kommer til å miste kontakten med! Dere vet hvem dere er, og jeg er kjempeglade i dere :) <3 Det å ha noen å snakke med om alt og ingenting daglig uten å måtte planlegge en skypesamtale pga. tidsforskjell. Det å bare ha de rundt, og spesielt når det blir ekstra tøft! Tror det kommer til å gjøre at jeg setter mer pris på å ha de der når jeg kommer tilbake!

- Kira! Verdens søteste hund!! Kommer til å savne at hun alltid jubler med sånn egen rar hundestemme og logrer så rumpen går i ett sett hver eneste gang jeg kommer hjem!! Også legger hun seg i senga mens jeg kler av meg ytterklærne også kommer hun og moser hodet inni meg. Haha, søt men klumsete <3

- Dansingen og sats, haha. Det er så gøy å danse der jeg går nå, spesielt når jeg gjør det med gode venner! Sats er også noe jeg kommer til å savne veldig, siden det er så deilig å kunne bare ta bussen to holdeplasser for å trene eller gå 2 min. fra skolen bort til Alexander Kiellandsplass å trene når jeg vil!

- Kollektiv transport, omg. Jeg liker tanken av at jeg er selvstendig og HATER tanken på at jeg faktisk må be folk om å kjøre meg rundt hele tiden. Jeg kommer til å føle meg såå innpåsliten!! Æsj. Det er driiitt, rett og slett.

- Norsk mat. Jeg elsker å lage ting fra bunnen av og å bake alt fra kake til rundstykker! Tanken av å spise macdonalds og fast food hver dag gjør meg kvalm. Men jeg må innrømme at det virker litt gøy å bestille sånn kinesisk ogsånn som de gjør i sex and the city ogsånn da...... haha! men jeg liker norsk mat og gruer meg til den eventuelle junk fooden! Tror jeg egentlig må lage mat til vertsfamilien jeg. Det er jo en ide.

- Senga mii <3 Elsker den. Kunne bodd i den!!

- Den norske kulturen og Norge generelt. Jeg elsker den norske kulturen og dens særtrekk! Langrenn og slalom og norske kystbyer om våren/ sommeren og bare ja. Elsker det <3

- Høytider og tradisjoner. Jeg elsker jo hvordan vi feirer julen og 17. mai osv. sånn at det kommer jeg nok garantert til å savne!! Julefeiring med tanter og onkler og kusiner og alt :D

 

Kanskje litt negativt tenkt, men det er jo ingen hemmelighet at utveksling har både pros and cons! Hva kommer du til å savne mest? :D

xoxo

Lene i Tennessee 11/12

22.feb.2011 kl.14:04

Menneskene i livet mitt. Enkelt å greit! Kommer til å bli hardt, men det er nok verdt det :-)

Maren

22.feb.2011 kl.19:54

Mamma, Pappa og alle vennene mine, enkelt og greit!

Og sikkert senga mi også, og badet mitt... Herregud, dritmateralistisk, men whatever...(:)

Cathrine

22.feb.2011 kl.20:13

Sv; Takk :-D ja, ofc!

Kommer nok til å savne tryggheten hos vennene og familien min her :)

elise i usa

22.feb.2011 kl.20:47

sv: den er helt grei :)

idaibrasil

23.feb.2011 kl.00:49

Hm, tror jeg kommer til å savne familie og vennene mines mest, tryggheten liksom. Og spesielt ved høytider, bursdager o.l! : )

Ebba

24.feb.2011 kl.22:26

SV: Har fått familie i en liten by som heter Blanchard, like utenfor Oklahoma City :) Har linket deg nå!

Ebba

24.feb.2011 kl.22:31

Det jeg kommer til å savne mest er selvfølgelig venner og familie! Foreløpig vet jeg ikke så mye om forskjellene mellom norge og USA, og heller ikke hvor store de er - derfor er det vanskelig å si. Det eneste jeg egentlig vet er at det kommer til å bli tøft å ikke ha noen man stoler på eller kjenner godt både i starten og i tøffe perioder.

ainaa

27.feb.2011 kl.15:19

Jeg linker deg, jeg :)

Sofia

02.mar.2011 kl.06:27

Gleder meg til å følge med når du reiser! :D heldig med ny sminke, misunnelig!

elise i usa

04.mar.2011 kl.14:54

heihei, har en liten utfordring til deg på bloggen min! :)

Sofia Skjønneberg

04.mar.2011 kl.20:11

Jeg gleder meg skikkelig til å følge med deg her og se alle bildene dine fra Usa. Jeg savner å gå i klassen med søte chinise andrea <3

Hannah Christine

05.mar.2011 kl.12:43

Jeg kommer til å savne norsk mat! Da jeg var i USA i sommer, savnet jeg grovbrød fra dag en. Og jeg HATER grovbrød. Jeg er en person som faktisk er utrolig usunn, men alikevel så ble amerikamaten for mye av det gode. Og norsk sjokolda, godteri generelt. USA godis smaker ikke noe godt, og brusen smaker sirup. Venner og familie er en selvfølge at jeg kommer til å savne, men det er faktisk litt av grunnen til at jeg reiser. Jeg vil ta utfordringen, og etter 10 måneder borte fra familie, vet jeg at jeg mestret noe av det hardeste en kan gå igjennom her i livet(såååå dramatisk vettu), og da vet jeg at det vil være verdt det :) Tror det kommer til å være verdt det uansett, med mindre jeg sitter på doen å spiser lunsj hver dag. Herregud, det er helt vilt at det er vI som reiser nå. Det er våres tur, ikke kullet før oss, eller kullet før det igjen, men VÅR TUR :D Hadde vel ingenting med innlegget ditt å gjøre men, ehe. Sorry for altfor lang kommentar btw :) haha.

sv: Godt å høre at jeg ikke er alene! Det er enda mer her utenfor Oslo... Dere har i det minste litt asfalt å se :( haha.

06.03.11

06.mar.2011 kl.11:45

Jeg er en jente på 15, blir 16 i mai. Har lyst å reise på utveklings 2012/2013.

Hvorti kan jeg søke ? :)

Hvilken dato søkte du ?

Emilie Klovning

06.mar.2011 kl.17:07

Hei! Jeg reiser også på utveksling neste år, til Frankrike da. Er det greit jeg linker deg? :)

Emilie Klovning

06.mar.2011 kl.17:50

sv: klart det! :)

Hannah Christine

15.mar.2011 kl.23:53

Sv: Det beste med å skrive sånne innlegg, er når jeg får tilbakemeldinger på at folk tenker akkurat likt! Er godt å vite at jeg ikke er en einstøing og over-bekymrer meg for alt. Nei, vi får satse på at noen av vennene våres husker oss, haha!

Julie

16.mar.2011 kl.15:37

Jeg skal også til USA neste år! Linke? :)

Sandra

03.apr.2011 kl.21:58

Sv - Jeg tror nok at det ikke funker for at du ikke har .owner .other eller .user i malen din ;) Men håper du får det til, vis ikke så kan jeg prøve og gjøre det for deg? :)

Skriv en ny kommentar


Designet er laget avJulie Halvorsen.

,

Tilbake til forsiden

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."

"Life is a journey, not a destination"

"One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching."

"Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced."
hits